Rajonganak a Dorottya udvarért

A Dorottya Udvar egyedülálló megjelenésével és modern, környezettudatos működésével mind az új, mind a régi bérlők számára vonzó: 2015 első félévében újabb évekre kötelezte el magát az irodaépület mellett Magyarország vezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan. „Úgy véljük, itt munkatársaink hatékonyan és kiegyensúlyozottan tudják kiszolgálni ügyfeleinket. Az épület minősége, a belső kert nyugalma és a szolgáltatások […]

A Dorottya Udvar egyedülálló megjelenésével és modern, környezettudatos működésével mind az új, mind a régi bérlők számára vonzó: 2015 első félévében újabb évekre kötelezte el magát az irodaépület mellett Magyarország vezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan. „Úgy véljük, itt munkatársaink hatékonyan és kiegyensúlyozottan tudják kiszolgálni ügyfeleinket. Az épület minősége, a belső kert nyugalma és a szolgáltatások kínálata egyaránt amellett szólt, hogy a következő években is a Dorottya Udvarban legyen a cégcsoport magyarországi központja.” – mondta Dávid Ágnes, a LeasePlan Hungária Zrt. HR-vezetője a közel 1700 négyzetméteres irodaterület bérleti szerződésének meghosszabbítása kapcsán.

A Dorottya Udvar innovatív bérlőinek listája egy jelentős iparági szereplővel is bővül az idén: a világ egyik vezető autóipari szolgáltatója, az MSX International szintén a Dorottya Udvart választotta magyarországi központjának székhelyéül, így több mint 1100 négyzetméterre írt alá hosszú távú bérleti szerződést. „Jelentős bővülés előtt állunk, és fontos számunkra, hogy megfelelő környezetben, rugalmas térkialakítási lehetőséggel és magas szintű szolgáltatásokkal rendelkezzen az irodaház. A Dorottya Udvar pedig maximálisan teljesítette elvárásainkat.” nyilatkozta Várkonyi Zsolt, az MSX International Hungary értékesítési és operatív vezetője.

A bérlők mellett a független szakértők is elismerik a Dorottya Udvar erényeit: az irodaház 2014 tavaszán kapta meg a BREEAM kiváló („Excellent”) besorolást a működő épületek („In use”) kategóriában. A Dorottya Udvar a magyar irodapiacon egyedülálló, hiszen Közép-Európában eddig még egyetlen működő irodaház sem kapott ilyen magas minősítést.