Az IMMOFINANZ új márkanevet és webes megjelenést indított el

“Az IMMOFINANZ úgy tekint önmagára, amely cég magas szakmaisággal és maximálisan támogatja ügyfeleiket üzleti elképzeléseik sikeres megvalósításában. Az új mottónk, „Tér a sikerhez” is ezt az üzenetet vizionálja” – mondta Oliver Schumy, az IMMOFINANZ vezérigazgatója. Helyet és megfelelő környezetet kínáluk kiskereskedelmi és irodai bérlőink számára. A márkanév újraindításával párhuzamosan az IMMOFINANZ weboldala (www.immofinanz.com) is modernebb […]

“Az IMMOFINANZ úgy tekint önmagára, amely cég magas szakmaisággal és maximálisan támogatja ügyfeleiket üzleti elképzeléseik sikeres megvalósításában. Az új mottónk, „Tér a sikerhez” is ezt az üzenetet vizionálja” – mondta Oliver Schumy, az IMMOFINANZ vezérigazgatója. Helyet és megfelelő környezetet kínáluk kiskereskedelmi és irodai bérlőink számára.

A márkanév újraindításával párhuzamosan az IMMOFINANZ weboldala (www.immofinanz.com) is modernebb és frissebb formatervezéssel jelenik meg, amely középpontba helyezi a cégcsoportról és annak fő országairól szóló legfrissebb híreit. A részvényesek, az elemzők és a média képviselői, valamint a széles nyilvánosság ezeket az információkat így átláthatóbb és felhasználóbarátabb elrendezésben láthatja.

Október elején egy új – befketetői kapcsolatok – alkalmazás lesz elérhető iPhone és Android készüleken, amely a legfrissebb információkat kínálja az érdeklődőknek. Az alkalmazás segítségével híreket, részvényárfolyamokat, pénzügyi beszámolókat és bemutatókat lehet olvasni és letölteni. Az IMMOFINANZ pénzügyi beszámolóinak fordulónapjait egy egyszerű kattintással át lehet vinni a személyes naptárba. 

SOCIAL BOX