Lezárult a Cushman & Wakefield és a DTZ összeolvadása

Az összevont vállalat, az ikonikus Cushman & Wakefield név alatt működik tovább és jelenleg a világ egyik legnagyobb ingatlan tanácsadó vállalata. Az új vállalat, mindkét cégből a legjobbat örökíti át, 5 milliárd dollár bevétellel, 43 000 szakemberrel, több mint 4,3 milliárd négyzetláb kezelt ingatlan területtel és 191 milliárd dollár értékű tranzakcióval. Az EMEA régió vezetői John […]

Az összevont vállalat, az ikonikus Cushman & Wakefield név alatt működik tovább és jelenleg a világ egyik legnagyobb ingatlan tanácsadó vállalata. Az új vállalat, mindkét cégből a legjobbat örökíti át, 5 milliárd dollár bevétellel, 43 000 szakemberrel, több mint 4,3 milliárd négyzetláb kezelt ingatlan területtel és 191 milliárd dollár értékű tranzakcióval. Az EMEA régió vezetői John Forrester elnök-vezérigazgató és Carlo Barel di Sant’Albano elnök.

“Történelmi nap a mai a világ ingatlanpiaca számára – mondta John Forrester. – Az egyesülés/ összeolvadás (cégeink egyesülése) olyan mértékben felgyorsította a méret növelésével és az ügyfelek világszintű kiszolgálásával kapcsolatos korábbi céljaink elérését, ahogy azt korábban nem tudtuk volna végrehajtani. Szolgáltatásaink bővülése lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal szélesebb körben álljunk ügyfeleink rendelkezésére ingatlanszakmai megoldásokkal. Vezető pozíciót foglalunk el a világ legfontosabb nagyvárosainak ingatlanpiacán és képesek vagyunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani minden földrajzi régióban.”

Az EMEA régió 40 országában, az új Cushman & Wakefield 5 000 szakembert alkalmaz és közel 800 millió dollár bevételt termel. A vállalat a 3 legjobb között van minden jelentős európai országban, piacvezető a befektetési piacon, a bérlőképviseletben és az összes fontos kereskedelmi ingatlanpiaci szektorban. Ügyfelei közé tartozik a Forbes top 20 világmárkájából 9 és a top 50 külföldi befektető cég 82 százaléka. Az összevont vállalat, melyet globális szinten Brett White elnök- vezérigazgató és Tod Lickerman elnök vezet, jelenleg több, mint 60 országban működik a világban és a legtöbb piacon jól pozícionált a további növekedéshez.

Az új EMEA vezetőség

A Cushman & Wakefield nyilvánosságra hozta az EMEA régió új vezetőségét. A vállalat egy olyan csapatot épített fel, melyben mindenki megfelelő tapasztalattal, vezetői képességgel, üzleti szemlélettel és ügyfélkezelési szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy egy agresszív növekedési stratégiát vigyen véghez. Carlo Barel di Sant’Albano elmondta:”Az EMEA régióban úgy határoztuk meg új működési elvünket, hogy az minél inkább támogassa ügyfeleinket a mindennapokban. Az EMEA régió minden vezetőségi csapata piacvezető a saját területén.”

“A sokoldalúság, a tapasztalat és a tehetség az, ami miatt az új Cushman & Wakefield irigylésre méltó a piacon. Az ingatlanszakma nagyon emberközpontú és Nekünk a legjobb szakembereink vannak a piacon. Ez a legfontosabb megkülönböztető jelünk, mely azonnali és pozitív hatással van az ügyfelekre.”

“Nagyon izgalmas feladat Magyarországon ennek a két remek vállalatnak az összeolvasztása, melynek a múltbéli sikerek szolgálnak biztos alapul,” mondta Pados Gergely ügyvezető igazgató. “A két vállalat kiegészíti egymást a régióban, ezzel teremtve új lehetőségeket, és még biztosabb, mélyebb piaci szakértelmet kínál az ügyfelek részére.” Az új Cushman & Wakefield jelenleg több, mint 90 szakemberrel dolgozik Magyarországon. 

SOCIAL BOX