Szárnyal a WestEnd Offices irodaház!

Újabb bérlőkkel írt alá hosszú távú megállapodást a TriGranit Management Corporation (TGM) kezelésében lévő WestEnd Offices leasing csapata. Az Air China Légitársaság első magyarországi fióktelepét nyitott meg az irodaházban, és nyár végén érkezett a Titán Rent Magyarország Kft. is. A két új bérlővel így a WestEnd Offices kihasználtsági szintje 92 százalék fölé nőtt. Továbbá két […]

Újabb bérlőkkel írt alá hosszú távú megállapodást a TriGranit Management Corporation (TGM) kezelésében lévő WestEnd Offices leasing csapata. Az Air China Légitársaság első magyarországi fióktelepét nyitott meg az irodaházban, és nyár végén érkezett a Titán Rent Magyarország Kft. is. A két új bérlővel így a WestEnd Offices kihasználtsági szintje 92 százalék fölé nőtt. Továbbá két nagy bérlő, a Servier Gyógyszergyártó cég és az Unisys Informatikai vállalat is meghosszabbította szerződését az irodaházban.

Az Air China Nemzetközi Légiforgalmi Társaság hosszú távú bérleti szerződést írt alá a Budapest központjában lévő WestEnd Offices Irodaházzal. Ázsia egyik legnagyobb légitársasága jelenleg 18 országban van jelen. A cégcsoport közel 200 négyzetméteres területet vett bérbe a B torony 6. emeletén. „Nem volt egyszerű a döntés, hosszas keresés előzte meg a megállapodást. Számos szempontnak kellett megfelelnie az irodaháznak. A kiválasztásban az iroda kiváló elhelyezkedése, megközelíthetősége, és rugalmas ügyvitele játszott szerepet– mondta Yan Jianshu az Air China Magyarországi ügyvezetője.  

Új bérlőként érkezik az irodaházba a kamion bérbeadással foglalkozó Titán Rent Magyarország is, akik nyár folyamán foglalják el 71,8 négyzetméteres irodaterületüket az „A” épület 6. emeletén. A két tranzakció az Eston International közvetítésével jött létre.

Az új bérlők mellett két bérlő is hosszabbított idén nyáron, ami jó visszajelzés a TGM számára ügyfél elégedettség szempontjából.  A globálisan 20.000 munkatársat foglalkoztató Unisys informatikai cég összesen több mint 5000 négyzetméter irodaterületet bérelt ki hosszú távra a szerződéshosszabbítás keretében. A Servier gyógyszeripari vállalat, aki már 15 éve bérel irodaterület a B torony 3. emeletén, nyártól pedig további 5 évre hosszabbította meg a szerződését. A szerződés hosszabbítás keretein belül az cég által használt irodaterületek megújultak, munkavállaló barát közös terek jöttek létre valamint kialakításra került kizárólagos tetőkert a cég dolgozóinak.

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az Air China Légitársaság a WestEnd Office-t választotta a magyarországi piacra lépéséhez. Az új szerződések mellett kiemelkedően fontosak számunkra szerződéshosszabbítások. A TriGranit Management igyekszik szélesíteni a bérlői igények alapján a szolgáltatások körét, ilyenek például a kerékpáros zuhanyzók és öltözők. Minden TriGranit irodaház hatékonyan kialakítható belső térrel és energia hatékony megoldásokkal rendelkezik – mondta Dömötör Mónika, az irodaházak Leasing Managere.

SOCIAL BOX