Az Eaton szolgáltatóközpontot nyit a Krisztina Palace-ban

“Büszkék vagyunk a hosszú múltra visszatekintő sikeres üzleti kapcsolatra az Eaton-nal. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy kedvező paraméterekkel nyitottak irodát a preferált helyszínen” – mondta Simonyi Balázs, MRICS, a korábbi DTZ Hungary irodabérbeadási vezetője. A szoros üzleti együttműködést tovább erősíti, hogy az új iroda kialakításának projektmenedzsmentjét, a bérlő oldalán szintén a DTZ Hungary csapata végezte. […]

“Büszkék vagyunk a hosszú múltra visszatekintő sikeres üzleti kapcsolatra az Eaton-nal. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy kedvező paraméterekkel nyitottak irodát a preferált helyszínen” – mondta Simonyi Balázs, MRICS, a korábbi DTZ Hungary irodabérbeadási vezetője. A szoros üzleti együttműködést tovább erősíti, hogy az új iroda kialakításának projektmenedzsmentjét, a bérlő oldalán szintén a DTZ Hungary csapata végezte.

Az új bérbeadás következményeként a Krisztina Palace irodaház bérbeadottsági szintje meghaladja a 73 százalékot. Olyan neves cégek döntöttek az irodaház mellett, mint az Emirates, Mazars, Deutsche Leasing, Granit Agriculture és a Johnson & Johnson.

David M Johnston, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője hozzátette: “Üdvözöljük az Eaton új szolgáltató központját a Krisztina Palace irodaházban. Biztosak vagyunk abban, hogy az irodaház magas színvonala hosszú távon kiszolgálja majd az Eaton igényeit. A tulajdonos részéről tanúsított rugalmas hozzáállás, a hatékony irodaterületek, a lokáció és jó tömegközlekedés, szolgáltatások mind hozzájárultak a gyors és sikeres tranzakcióhoz.”

Paula Latta, az Eaton EMEA régiójának értékesítési vezetője kiemelte: „Az iroda adottságai lehetővé teszik a dinamikus munkakörnyezet kialakítását, hogy munkatársaink hatékonyan végezhessék munkájukat és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleink részére.”

SOCIAL BOX