Rugalmas és költséghatékony irodák az ikonikus Capital Square-ben

Budapesten a hét Regus központot kiváló lokációban magas minőséget képviselő irodaházakban alakították ki, ahol bérlők minden igényét – legyen az szolgáltatott, részmunkaidős, közösségi vagy éppen virtuális iroda – ki tudják szolgálni. Az egyik központjuk a Capital Square-ben található, amely az ország legnépszerűbb irodalokációjában, a Váci úton épült meg a Dózsa György út metszéspontjában. A Váci […]

Budapesten a hét Regus központot kiváló lokációban magas minőséget képviselő irodaházakban alakították ki, ahol bérlők minden igényét – legyen az szolgáltatott, részmunkaidős, közösségi vagy éppen virtuális iroda – ki tudják szolgálni. Az egyik központjuk a Capital Square-ben található, amely az ország legnépszerűbb irodalokációjában, a Váci úton épült meg a Dózsa György út metszéspontjában. A Váci út az örök sláger, minden nemzetközi cég ide akar költözni, minden bérlő itt keres először irodát. De mi a titka a helyszínnek? A lokáció, hiszen mind tömegközlekedéssel, mind személyautóval könnyen elérhető a Capital Square, nem is beszélve a metróról, amely éppen az irodaház mellett áll meg. Emellett a szolgáltatások széles körét vehetik igénybe a bérlők az épületegyüttes közvetlen környezetében, elég ha csak a WestEnd City Centerre avagy a Duna Plazara gondolunk.

Az irodaház elegáns és nagyvonalú tömbje igazi kuriózum a hazai kereskedelmi ingatlanfejlesztési piacon, amely a legmodernebb napenergia-technológiával, tetőteraszokkal, belső kerttel és biztonságos parkolási lehetőséggel rendelkezik. A páratlan belső kialakítás miatt a vállalkozások nagy presztízsű és stílusos környezetben dolgozhatnak, nem véletlenül a Capital Square elsősorban a szolgáltató cégek körében kedvelt. A földszinten ráadásul bankfiókok is helyet kaptak, ami nagy előnyt jelent a bérlők számára, hiszen így a pénzügyeiket is egyetlen helyszínen elintézhetik, sőt, a Regus irodai asszisztenciát is kínál, ami még gördülékenyebbé teszi a napi ügymenetet.

A Regus itt elérhető árakon kínál szolgáltatott irodát, amelynek igénybevétele jelentős költségmegtakarítással párosul. Jó néhány vállalkozás már nem igényel a hónap minden napján állandó munkahelyet, hanem csupán időszakosan szeretnének igénybe venni irodai szolgáltatásokat, legyen az tárgyaló, íróasztal vagy üzleti társalgó, amelyeket a Regus partnerei online rendszeren keresztül villámgyorsan lefoglalhatnak maguknak. Számos előnye van a szolgáltatott irodának, hiszen az állandó irodabérlésből és az üzemeltetésből adódó költségeket jelentősen csökkenthetik, ráadásul nem kell beruházni a bútorokba és az irodatechnikába. Emellett a Businessworld, vagyis a Regus egyedülálló tagsági programja négyféle szolgáltatástípusban számos lehetőséget biztosít, többek között az árengedmények és kedvező beszerzési lehetőségek mellett – tagságtól függően – állandó hozzáférést kínál a business lounge-okhoz, a közösségi és a privát irodahelyiségekhez.

SOCIAL BOX