Komoly repertoárral száll ringbe a Spaces Az Év Irodája címért

Mindkét Spaces esetén fontos szempont volt a lokáció, hogy látható, elérhető és könnyen megközelíthető legyen. Esetükben átlagosan 3000-3500 négyzetméternyi területről van szó, ami kiemelkedő a szektorban. A Corvin Spaces-ben összesen 92 iroda várja a bérlőket, körülbelül 371 fő számára elegendő munkaállomással, míg a White House-ban 400-nál is többen tudnak dolgozni, 101 helyiségben. A két egység […]

Mindkét Spaces esetén fontos szempont volt a lokáció, hogy látható, elérhető és könnyen megközelíthető legyen. Esetükben átlagosan 3000-3500 négyzetméternyi területről van szó, ami kiemelkedő a szektorban.

A Corvin Spaces-ben összesen 92 iroda várja a bérlőket, körülbelül 371 fő számára elegendő munkaállomással, míg a White House-ban 400-nál is többen tudnak dolgozni, 101 helyiségben. A két egység stílusa különbözik: A White House egy loftos, trendi, a Corvinnál megnyíló komplexum pedig egy klasszikusabb vonalat képvisel. 

A Spaces-nek otthont adó Corvin Towers építése során jelentős szerep jutott a lehengerlő megjelenésnek. Már az első pillanattól fogva rabul ejti a tekintetet, hiszen a körútról a Corvin-sétányra érkezve először az épület tornyait pillantja meg az ide érkező. A négy irodatorony architektúrája négy különböző építészeti stílust képvisel. A három szinten elhelyezkedő Spaces kiváló panorámát kínál a sétányra, ráadásul az épület tetejére felérve, óriási tetőteraszról gyönyörködhetünk a történelmi belváros, valamint a budai hegyek pazar látványában. 

A 2018. júniusában átadott White House különlegessége a múlt és a jelen összekapcsolódásában rejlik. A száz éves egykori liftgyár épületének különleges adottságait kihasználva, és modern köntösbe bújtatva, a tervezőknek sikerült egy olyan épület tervét megvalósítani, mely a legújabb technológiák elemeit vegyíti a múltat idéző loft hangulattal. 

A kialakításnál elsődleges szempont volt a közösségi terek méretének és minőségének növelése, így a bérlők egyfajta klubhelyiségként élvezhetik őket. Egy saját kávézó is rendelkezésre áll azok számára, akik szeretnének kicsit kikapcsolni munka közben. Ezen kívül biciklitároló és zuhanyzási lehetőség is biztosított, ezzel támogatva a sport iránt elkötelezett partnerek komfortérzetét. 

Számtalan lehetőség várja az ügyfeleket a nyugodt munkavégzésre, hiszen az üvegfalakkal elválasztott irodákba bármikor el tudnak vonulni abban az esetben is, ha nem szeretnének közösségi térben dolgozni.

A fenntarthatóság is alapkövetelmény volt, úgy a helyszín kiválasztásakor, mint a kivitelezés során. A Corvin irodatorony megkapta a BREEAM környezetvédelmi minősítési rendszer legmagasabb fokozatú tanúsítványát, illetve a White House szintén a legmagasabb fokozatú, LEED PLATINUM minősítéssel rendelkezik. 

A Spaces modern, innovatív irodákat, coworking helységeket és tárgyalókat kínál, melyek igény szerint, a vállalkozási profilhoz alkalmazkodva, impozáns miliőben várják a befektetőket.

Az elmélyült munka érdekében ablakos vagy belső irodák biztosítják a magánszférát, a csendet és a nyugalmat, de ha valaki úgy igényli, üzleti partnereit is modern irodai környezetben tudja fogadni. Azokat, akik inkább a közösség erejében hisznek, és egy kellemesen nyüzsgő térben tudnak motiváltan dolgozni, az erre kialakított coworking terek várják. 

Az irodaházakban mosolygós, segítőkész recepciós kollégák, személyre szabott IT háttér, továbbá technikailag és infrastrukturálisan teljesen felszerelt, kreatív környezet vár minden bérlőt.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, az alábbi linkeken megteheted:

Spaces – Corvin Towers 

Spaces – White House

SOCIAL BOX