Tóth Mariann lett a HB Reavis magyarországi bérbeadási igazgatója

Tóth Mariann több mint tizenkét éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és az ingatlanpiac területén, valamint számos elismert nemzetközi vállalatnál töltött be vezetői pozíciókat karrierje során. Mariann, 2012 augusztusában csatlakozott a HB Reavis bérbeadásért felelős csapatához Budapesten, és az ebben a pozícióban végzett munkájának meghatározó szerepe volt a Váci Corner Offices sikeres bérbeadásában.  Mielőtt a HB Reavis Csoporthoz csatlakozott, […]

Tóth Mariann több mint tizenkét éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és az ingatlanpiac területén, valamint számos elismert nemzetközi vállalatnál töltött be vezetői pozíciókat karrierje során. Mariann, 2012 augusztusában csatlakozott a HB Reavis bérbeadásért felelős csapatához Budapesten, és az ebben a pozícióban végzett munkájának meghatározó szerepe volt a Váci Corner Offices sikeres bérbeadásában. 

Mielőtt a HB Reavis Csoporthoz csatlakozott, a Colliers International nemzetközi ingatlanügynökség bérbeadásért felelős csapatának tanácsadójaként tevékenykedett, ahol a partnerkapcsolatok kialakításáért és fenntartásáért, valamint a bérlői szerződések és üzleti feltételek megvitatásáért felelt. Korábban, a New York Palace Boscolo és a Danubius Hotel Csoport vállalatoknál értékesítési vezető pozíciókat töltött be. Diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola szállodaipar és turizmus szakán szerezte meg. 

„Mariann kulcsfontosságú szerepet játszott első budapesti fejlesztésünk, a Váci Corner Offices sikeres bérbeadásában. Meggyőződésünk, hogy bérbeadási igazgatóként hatékonyan fogja vezetni a bővülő részleget, és csapatával kiemelkedő eredményeket fog elérni a jövőre kezdődő, ikonikus, több ütemben felépülő, összesen 120 ezer négyzetméter területű irodafejlesztésünk bérbeadásában” – mondta Radnóty Zoltán, a HB Reavis magyarországi ügyvezetője.

SOCIAL BOX