Díjeső a Futureal irodaházainak

A hazai ingatlanos szakma egyik legjelentősebb eseményén, a Portfolio által szervezett Property Investment Forumon két kiemelkedő díjat kapott Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata között számon tartott Futureal. A hatodik alkalommal meghirdetett Portfolio Property Awardson a legsikeresebb ingatlanfejlesztésért járó „Év projektje” díjat a nemzetközileg is elismert Corvin Sétányon épült Corvin Corner irodaház nyerte. Az elmúlt évben […]

A hazai ingatlanos szakma egyik legjelentősebb eseményén, a Portfolio által szervezett Property Investment Forumon két kiemelkedő díjat kapott Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata között számon tartott Futureal. A hatodik alkalommal meghirdetett Portfolio Property Awardson a legsikeresebb ingatlanfejlesztésért járó „Év projektje” díjat a nemzetközileg is elismert Corvin Sétányon épült Corvin Corner irodaház nyerte. Az elmúlt évben átadásra került, a Portfolio olvasói által 5 legsikeresebbnek ítélt fejlesztés közül a Portfolio Konferencián résztvevők szavazatai döntöttek a nyertes projektről.

A Portfolio Property Awards év ingatlanbérleti tranzakciójáért járó elismerést is a Futureal kapta a Nokia Networks magyarországi vállalatával kötött megállapodásáért. A Corvin Technology and Science Parkban épülő irodaházat elő-bérleti szerződéssel teljes egészében lekötötte a finn IT óriás. A 25 ezer négyzetméternyi bérbeadható alapterületű irodaház fejlesztése várhatóan 2016 utolsó negyedévében kerül befejezésre.

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetség által megrendezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton is díjazták a vállalatcsoportot. A Vision Towers irodaház fejlesztéséért az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete és az Irodakereső.info különdíját kapta meg a Futureal. A prémiumkategóriás irodaépület Budapest egyik legnépszerűbb üzleti negyedében található, mely egyedi építészeti megoldásainak, megújult környezetének, valamint optimális elhelyezkedésének köszönhetően több nemzetközi vállalat választotta magyarországi központjául.

A Futureal minden irodafejlesztése során kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi, energiatakarékossági és fenntarthatósági szempontok érvényesítésére. Valamennyi irodaépületet a BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), a világ egyik vezető környezettudatos tanúsító rendszere szerint minősíttet. 

SOCIAL BOX