Újabb irodaház épül a MOM Park mellett?

Bár az önkormányzat nem nevezett meg konkrét korábbi érdeklődőket, a Portfolio.hu információi szerint ugyanezen a területen már a kerületi tervtanács elé került konzultációs véleményre egy irodaházprojekt. A MOM Parkkal szemben lévő területnek egy részét már birtokolja az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Property Market Kft., amely a Garancsi Istvánhoz köthető Market Építő Zrt. leányvállalata – írta a Portfolio.hu. A […]

Bár az önkormányzat nem nevezett meg konkrét korábbi érdeklődőket, a Portfolio.hu információi szerint ugyanezen a területen már a kerületi tervtanács elé került konzultációs véleményre egy irodaházprojekt. A MOM Parkkal szemben lévő területnek egy részét már birtokolja az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Property Market Kft., amely a Garancsi Istvánhoz köthető Market Építő Zrt. leányvállalata – írta a Portfolio.hu.

A Hillside irodaprojektet több nemzetközi ingatlantanácsadó hirdetési felületén is reklámozzák, bár a különböző oldalakon eltérő információk szerepelnek a pontos paraméterekről: a teljes bérbe adható terület – hét emeleten – mintegy 20-22 ezer négyzetméter lenne. A telek korábban négy részre volt tagolva, és értékesíthetetlen, közúti besorolású parcellákból állt, felerészben fővárosi tulajdonban. A fővárostól 2013-ban mintegy 150 millió forintért vásárolták meg a tulajdonában álló két telekrészt, és megváltoztatták a besorolásukat, hogy az egész területet később jóval magasabb áron tudják eladni.

SOCIAL BOX