Eladták az East-West Business Centert, Budapest egyik ikonikus irodaházát

Az 1991-ben átadott irodaház, a 2008-ban végrehajtott átalakításokat követően, immáron 23 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínál 9 emeleten, valamint több mint kétszáz férőhelyes parkolási lehetőséget 2 mélygarázs szinten. A minőségi, igényes épület központi fekvése és tömegközlekedési kapcsolatai révén a belváros egyik legjobb elhelyezkedésű és méltán kedvelt irodaháza az East-West Business Center. Az Erste Ingatlan kiemelt célja, […]

Az 1991-ben átadott irodaház, a 2008-ban végrehajtott átalakításokat követően, immáron 23 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínál 9 emeleten, valamint több mint kétszáz férőhelyes parkolási lehetőséget 2 mélygarázs szinten. A minőségi, igényes épület központi fekvése és tömegközlekedési kapcsolatai révén a belváros egyik legjobb elhelyezkedésű és méltán kedvelt irodaháza az East-West Business Center.

Az Erste Ingatlan kiemelt célja, hogy az A kategóriás épület bérlői kihasználtságát tovább növelje, a jelenlegi értékes bérlők igényeinek maximális kezelése mellett. Ez a projekt hosszú távon remek befektetési lehetőséget biztosít, és bízunk benne, hogy az Erste Ingatlan koncepciójával az épületet további neves bérlőkkel sikerül feltöltenünk – mondta Balázs Zoltán, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

Az épület az első modern irodaházként nyílt meg 1991-ben a rendszerváltás követően, majd olyan épületek követték, mint a Bank Center, ahová 1994-ben költözhettek be a bérlők. Az East-West Business Center a mai napig az 1990 után kialakuló piacgazdaság egyik első emblematikus épülete, ha úgy tetszik,szimbóluma, miközben impozáns homlokzatával az Astoria egyik ikonikus színfoltja is lett.

SOCIAL BOX