Kinevezés a Cushman & Wakefield budapesti irodájában

David 2008-ban csatlakozott ügynökként a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási csapatához. Ezt megelőzően 3 évig a vállalat edinburghi irodájának tagja volt. David 2013 óta a budapesti irodabérbeadási részleg vezetője, mely jelenleg 7 főállású szakembert foglalkoztat. David az érkezése óta fontos tagja volt a csapatnak és jelentős mértékben hozzájárult annak sikereihez, mely immáron piacvezető. David neve […]

David 2008-ban csatlakozott ügynökként a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási csapatához. Ezt megelőzően 3 évig a vállalat edinburghi irodájának tagja volt. David 2013 óta a budapesti irodabérbeadási részleg vezetője, mely jelenleg 7 főállású szakembert foglalkoztat.

David az érkezése óta fontos tagja volt a csapatnak és jelentős mértékben hozzájárult annak sikereihez, mely immáron piacvezető. David neve eddig is és ezen túl is a piac legjelentősebb tranzakcióival kapcsolható majd össze.

Pados Gergely a Cushman & Wakefield ügyvezető igazgatója elmondta: “A partneri kinevezés rendkívüli teljesítmény és egyben nagy felelősség is. David szakmai tapasztalatának és piaci ismeretének tudatában biztos vagyok benne, hogy a jövőben is segíti majd a cég sikereit és további növekedését.”

David az skóciai Aberdeen Egyetemen szerezte földrajzi MA (Hons) diplomáját, majd mester fokozatot is kapott Land & Property Economics területen (MSc (Econ)). Mindezek mellett, David tagja a Royal Istitution of Chartered Surveyors szervezetnek.

SOCIAL BOX