Három nap múlva kiderül, hogy kik győztek Az Év Irodája versenyen!

2015 őszén hatodik alkalommal került kiírásra Az Év Irodája verseny, amelyre idén rekordszámú nevezés érkezett. A számtalan világszínvonalú pályázat igencsak megnehezítette a szakmai zsűri feladatát, pedig az ingatlanpiac legnagyobb és legelismertebb nevei alkotják a neves grémiumot. Csak a névadó Az Év Irodája versenyre 41 irodát neveztek, amelyek kivétel nélkül olyan igényes munkahelyek, amelyek bármelyikében szívesen […]

2015 őszén hatodik alkalommal került kiírásra Az Év Irodája verseny, amelyre idén rekordszámú nevezés érkezett. A számtalan világszínvonalú pályázat igencsak megnehezítette a szakmai zsűri feladatát, pedig az ingatlanpiac legnagyobb és legelismertebb nevei alkotják a neves grémiumot. Csak a névadó Az Év Irodája versenyre 41 irodát neveztek, amelyek kivétel nélkül olyan igényes munkahelyek, amelyek bármelyikében szívesen dolgoznánk.

Ma már a minőség az alap, a legjobbak olyan hozzáadott értékeket jelenítenek meg, amelyek még a zsűri számára is újdonságot jelentettek, hiszen a világ legnagyobb üzleti központjaiban is örömmel foglalnák el azokat a munkaállomásokat, dolgoznának azokban a közösségi zónákban, amelyeket a hazai irodák tervezői megálmodtak, illetve a profi kivitelezők megvalósítottak.

De nem csak a névadó kategóriában, hanem a benevezett ingatlanok, üzemeltetők és szakemberek is olyan szakmai színvonalat képviselnek, amely pozitív jövőképet formál az ingatlanszektorban. Az optimizmust azt is bizonyítja, hogy idén közel 300 szakember vesz részt a Díjátadó Gálán, amelyre az összes jegy elkelt. A nagy érdeklődés miatt a helyszín idén már az Iparművészeti Múzeum, amely bizonyítja, hogy a verseny fejlődése töretlen.

Azonban senki sem maradhat le az eredményhirdetésről, hiszen a Díjátadó Gálát élő stream-en is lehet követni azevirodaja.hu oldalon 19.00 órától. Az exkluzív vacsora a győztesek kilétén túl számos meglepetést tartogat. Igazi örömünnep lesz ez, az ingatlanszakma nagybetűs ünnepe. 

SOCIAL BOX