Sokan keresik a CIB Bank kereskedelmi ingatlanjait

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően a tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésében is kiemelkedő eredményeket ér el. A legnépszerűbbnek az eddigiek során a fővárosban, illetve Pest megyében található ingatlanok bizonyultak, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is. A bankcsoport […]

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően a tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésében is kiemelkedő eredményeket ér el. A legnépszerűbbnek az eddigiek során a fővárosban, illetve Pest megyében található ingatlanok bizonyultak, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is.

A bankcsoport eladásra kínált ingatlanjai között kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, fejlesztési, ipari vagy iroda, illetve lakó típusú ingatlanok is megtalálhatók, melyek mostantól mind megtekinthetők a www.recovery-ingatlan.hu weboldalon. Az új honlap elsődleges célja az érdeklődők egyszerű, gyors és hiteles informálása, keressenek akár vásárlási, akár befektetési céllal ingatlant.  A weboldal elindítása hiánypótló lépés volt a piac jelenlegi legnagyobb, és egyik legmeghatározóbb szereplőjétől. A honlapon elérhető értékesítésre kínált ingatlanok összértéke eléri a 210 millió eurót.

SOCIAL BOX