A Váci Corner Offices a bérlők kedvenc irodaháza

A HB Reavis Csoport első hazai fejlesztése a bérlői vélemények alapján – rendkívül erős mezőnyben – 9 nevező irodaház közül érdemelte ki a győzelmet. Az Év Irodája versenyt idén hatodszor rendezték meg, amelyre 7 kategóriában minden eddiginél magasabb számú, összesen 84 pályázat érkezett be. A hagyományoknak megfelelően mind a szakmai zsűri véleménye, mind pedig a közönségszavazás […]

A HB Reavis Csoport első hazai fejlesztése a bérlői vélemények alapján – rendkívül erős mezőnyben – 9 nevező irodaház közül érdemelte ki a győzelmet. Az Év Irodája versenyt idén hatodszor rendezték meg, amelyre 7 kategóriában minden eddiginél magasabb számú, összesen 84 pályázat érkezett be. A hagyományoknak megfelelően mind a szakmai zsűri véleménye, mind pedig a közönségszavazás része volt az értékelésnek, amelynek középpontjában az értékteremtés és az értékmegőrzés állt.

A Váci Corner Offices Magyarország legzöldebb BREEAM által minősített irodaháza. Az épület összes bérbeadható irodaterületét olyan neves hazai és nemzetközi vállalatok foglalják el, mint például az MVM Partner Zrt., a Magyar Földgázkereskedő Zrt., a Sony Europe, az Intrum Justitia Zrt., az Asseco csoport tagjai közül a Globenet Zrt., és a Statlogics Szoftverfejlesztő Zrt., vagy éppen az amerikai gyógyszergyártó óriás, a Mylan Kft.

A 2014 második negyedévében átadott 21 ezer m2-es épület a modern és a funkcionális építészeti megoldások ötvözésével, a gondosan megtervezett környezet kialakításával, valamint folyamatos fejlesztésekkel igyekszik megfelelni a bérlők elvárásainak. A pozitív bérlői visszajelzések nem csak az irodaház szolgáltatásaira, üzemeltetésére, hanem a vártnál alacsonyabb üzemeltetési költségeket is magában foglalja. A property management is az irodaházban található, így az azonnali és hatékony problémamegoldást és hibaelhárítás biztosított a bérlők számára.

„A bérlők elégedettsége mellett más fontos szempontok is eredményezték, hogy a Váci Corner Offices érdemelte ki idén Az Év Irodaháza Bérlői Díjat. Az irodaház előbérlet nélkül az átadást követő másfél éven belül érte el a csaknem 100%-os kihasználtságot. A fejlesztői hozzáálláson érződik, hogy nem csak egy szimpla irodaházat szerettek volna felépíteni, hanem egy olyan épületet, amely hosszú távon kiszolgálja a bérlőket” – mondta Dr. Hermán Róbert, a RICS Hungary elnökségi tagja, a szakmai zsűri felelős tagja.

“A jelen kor igényeit jelentősen meghaladták, hiszen például speciális gépészeti egységeket telepítettek a víz szűrésre/tisztítására, amely Magyarországon nem kötelező, vagyis abszolút fókuszáltak a jövő technológiáira. Továbbá különböző – újító  szándékú – bérlői rendezvényeket tartottak (pl. CEO ebéd a bérlőkkel), valamint nagyon felkészült és motivált szolgáltatói gárda (műszaki, biztonsági, asset management) elégíti ki a bérlők igényeit, akik speciális képzésben részesültek az épület jellemzőire szabva” – folytatta Dr. Hermán Róbert.

„Számunkra nincs fontosabb üzenet annál, amit a bérlőink gondolnak az épületről. Nagy örömünkre szolgál, hogy a független szakmai zsűri értékelése szerint a bérlők szeretik a Váci Corner Offices-t, és elégedettek szolgáltatásainkkal. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink otthon érezzék magukat épületeinkben. Mindemellett az „Év Irodaháza Bérlői Díj” megerősít minket abban is, hogy jó úton haladunk, és érdemes folytatnunk a kemény munkát, amely során – a partnereink teljes körű kiszolgálása mellett – kiemelt figyelmet fordítunk az építészeti és a közösségi értékteremtésre is” – tette hozzá Radnóty Zoltán, a HB Reavis Hungary Kft. ügyvezetője. 

A fejlesztő a Váci Corner Offices sikerét követően már dolgozik egy új beruházás előkészítésén, amely a Váci úti irodafolyosó és a Róbert Károly körút találkozásánál épül meg 100 ezer m2 bérbeadható területtel. Az új épületkomplexumot a cégcsoport a legmagasabb szintű környezettudatossággal, innovatív technológiák, minőségi, környezetbarát megoldások használatával építi meg, olyan neves, nemzetközi és magyar tervezők bevonásával, mint a számos nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett londoni székhelyű Make, vagy az ikonikus épületeket tervező Finta Stúdió.

SOCIAL BOX