A TriGranit is a BC 30 irodaházba költözött

A Fornax választásában az iroda belvároshoz közeli elhelyezkedése, kiváló megközelíthetősége mellett a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége is szerepet játszott. Illetve az a lehetőség, hogy az épületben elhelyezett kerékpártárolóknak köszönhetően a munkatársak a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot támogatva kerékpárral járhatnak munkahelyükre. További megtiszteltetés a CPI számára, hogy szintén új bérlőként köszöntheti az egyik legnagyobb közép-európai […]

A Fornax választásában az iroda belvároshoz közeli elhelyezkedése, kiváló megközelíthetősége mellett a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége is szerepet játszott. Illetve az a lehetőség, hogy az épületben elhelyezett kerékpártárolóknak köszönhetően a munkatársak a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot támogatva kerékpárral járhatnak munkahelyükre.

További megtiszteltetés a CPI számára, hogy szintén új bérlőként köszöntheti az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatformot, a TriGranitot. “Közel két évtizedet töltöttünk ez előző irodánkban. 2016-ban egy teljesen új időszak vette kezdetét a cégünk életében, úgy döntöttünk, ideje váltani. A saját portfoliónkban üzemeltetett irodaházakban a közel 100%-os bérbeadottsági szint miatt nem tudtunk gondolkodni, és mindemellett a ragaszkodtunk korábban megszokott lokációhoz. Egy olyan helyet kerestünk, ahol hozzánk hasonló módon maximálisan szolgálják ki a bérlői igényeket, a CPI ebben tökéletes partnernek bizonyult” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

SOCIAL BOX