Az Allegro a Prologis Park Błonie új bérlője

Összesen 21,950 négyzetmétert kap meg az Allegro a Prologis Park Błonie területén. A megállapodás értelmében 13,100 négyzetmétert most, 8,850 négyzetmétert pedig 2017-ben vesz birtokba a cég. Ez már a harmadik alakalom ebben a negyedévben, hogy a Prologis egy e-kereskedő vállalattal ír alá bérleti szerződést a kelet-közép- európai régióban. „Az Allegro olyan új megoldásokat keres folyamatosan, amikből az ügyfeleink és […]

Összesen 21,950 négyzetmétert kap meg az Allegro a Prologis Park Błonie területén. A megállapodás értelmében 13,100 négyzetmétert most, 8,850 négyzetmétert pedig 2017-ben vesz birtokba a cég. Ez már a harmadik alakalom ebben a negyedévben, hogy a Prologis egy e-kereskedő vállalattal ír alá bérleti szerződést a kelet-közép- európai régióban.

„Az Allegro olyan új megoldásokat keres folyamatosan, amikből az ügyfeleink és üzleti partnereink egyformán profitálhatnak. A Prologis Park Błonie tökéletesen illeszkedik igényeinkhez, a könnyű megközelíthetőség pedig munkaerő-elérés szempontjából is fontos” – mondta Adam Pawelczak, az Allegro ellátási-lánc vezetője.

A hét épületből álló Prologis Park Błonie egy modern logisztikai központ 152.000 négyzetméternyi ipari területtel, Varsó központjától mindössze 20 kilométerre, nyugatra. A Nyugat- és Kelet-Európát összekötő E30/DK92 valamint a Varsót és Berlint összekötő A2 autópálya mentén található park kifejezetten vonzó azoknak a cégeknek, amelyek európai és regionális szinten is nyújtanak logisztikai szolgáltatásokat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Allegro a Prologis Park Błonie-t választotta elosztó létesítményének helyszínéül. A külvárosi logisztikai parkok egyre vonzóbbak, mert a cégek könnyebben találnak munkaerőt, megfizethetőek a bérek és viszonylag alacsonyak a bérleti díjak. A Prologis Park Błonie tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak.”

A közép-kelet- európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.3 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. március 31-i adatok alapján).

SOCIAL BOX