Rózsadombon vásárolt ingatlant az Appeninn

Tovább bővítette ingatlanportfolióját a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt., miután megvásárolta a Felhévízi úton található, több mint 800 négyzetméteres ingatlant. Az iroda adottságai rendkívül kedvezőek, mivel Rózsadomb kiemelt részén (a Daubner cukrászda feletti területen) helyezkedik el. Az Appeninn számára a vételár 7 év alatt megtérülhet, miután a bérletre vonatkozóan azonnal 6 éves, határozott idejű szerződést […]

Tovább bővítette ingatlanportfolióját a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt., miután megvásárolta a Felhévízi úton található, több mint 800 négyzetméteres ingatlant. Az iroda adottságai rendkívül kedvezőek, mivel Rózsadomb kiemelt részén (a Daubner cukrászda feletti területen) helyezkedik el.

Az Appeninn számára a vételár 7 év alatt megtérülhet, miután a bérletre vonatkozóan azonnal 6 éves, határozott idejű szerződést kötött a Pénzügykutató Alapítvánnyal.

A tranzakció tovább támogatja az Appeninn stratégiájának megvalósulását, mely szerint jó adottságú, azonnal hasznosítható ingatlanokkal bővíti tovább a vállalat ingatlan-portfolióját, ami lehetővé teszi, hogy a kezelt terület átlagos kihasználtsága jóval a piaci átlag felett, 95 százalék felett áll.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

 

SOCIAL BOX