Már most hatalmas siker a Deloitte Ingatlan Regatta!

2016. szeptember 24-25-én Balatonkenesén kerül megrendezésre az első Deloitte Ingatlan Regatta az iroda.hu, az ingatlan.com és a Deloitte szervezésében. Az ingatlanszakma seregszemléje lesz az esemény, hiszen a legjelentősebb piaci szereplők vesznek részt a regattán, amelynek főszponzora a Deloitte ingatlan-tanácsadási üzletága. „Az ingatlan-tanácsadás kiemelt helyet foglal el portfóliónkban. Az ezzel kapcsolatos szakmai rendezvényeink és az idén […]

2016. szeptember 24-25-én Balatonkenesén kerül megrendezésre az első Deloitte Ingatlan Regatta az iroda.hu, az ingatlan.com és a Deloitte szervezésében. Az ingatlanszakma seregszemléje lesz az esemény, hiszen a legjelentősebb piaci szereplők vesznek részt a regattán, amelynek főszponzora a Deloitte ingatlan-tanácsadási üzletága.

„Az ingatlan-tanácsadás kiemelt helyet foglal el portfóliónkban. Az ezzel kapcsolatos szakmai rendezvényeink és az idén ötödik alkalommal publikált, 19 európai országra vonatkozó Ingatlan Index lakáspiaci tanulmányunk mellett régóta szerettünk volna részt venni egy olyan rendezvény szervezésében is, ahol az ingatlanszakma szereplői kötetlenebb körülmények között tudnak találkozni és eszmét cserélni. Ismerve a jelentkezők listáját, a Deloitte Ingatlan Regattán garantált a jó hangulat, azonban a szórakozás mellett, miként az üzleti mindennapokban, itt is hajt minket a versenyszellem. Remélem, a vitorlázásban is az élre tudunk törni, és a Deloitte hajói az élvonalban fognak célba érni”mondta dr. Kóka Gábor, a Deloitte Adó- és jogi tanácsadási részlegének partnere, az ingatlan-tanácsadási csoport vezetője.

A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy közel 3 hét alatt mind a 30 darab Nautic hajót kibérelték, így már le is zárult a nevezési időszak. Mivel azonban a Deloitte, az iroda.hu és az ingatlan.com minél több partnerének szeretné a részvételt biztosítani, lehetőség van nézői jegy vásárlására is, ami a teljes ellátást és az esti díjátadón való részvételt is magában foglalja. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton nézelődők számára is garantálja a kellemes kikapcsolódást. Továbbá a verseny exkluzív környezetben nyújt lehetőséget arra is, hogy a piac szereplői találkozhassanak, megoszthassák egymással tapasztalataikat, és új együttműködéseket köthessenek.

„A verseny egy igazi új kihívás lesz számunkra, amelyben még sosem próbáltuk ki magunkat. Futni, futballozni szeretünk, talán a vitorlázás lesz a cégcsoport következő kedvence. A piacon már jól ismerjük a Deloitte Ingatlan Regattán induló csapatokat, ellenben ez a vizes terep még ismeretlen, de a lelkesedésünk maximális. Szeretnénk itt is profi teljesítményt nyújtani. Az élmény garantált, a jó helyezés pedig most is elvárt a Markettől”mondta Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója.

A Deloitte Ingatlan Regattán amatőrök és profik is részt vesznek. A vitorlázásban járatlanok, de a sport irá́nt érdeklődők szakképzett kormányosok segítségével versenyeznek majd. A verseny lebonyolítását a szervezők nem bízták a véletlenre, a legjobb hazai szakembert kérték fel: Litkey Farkast, a Litkey Sailing Team csapatvezetőjét, tizenegyszeres Kékszalag-győztest, Soling-világbajnokot és sokszoros magyar bajnokot. Vagyis a profizmus már most garantált.

Néző jegyvásárlás: www.ingatlanregatta.hu