Ikonikus rendezvény született! Siker az első Deloitte Ingatlan Regatta+videó

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy újabb ikonikus rendezvény született az ingatlanszakma számára, hiszen a Deloitte Ingatlan Regatta első megmérettetése igazi siker volt: a balatoni vitorlás versenyen az ország legjelentősebb kereskedelmi és lakóingatlan vállalatai és vezetői vettek részt. A „Jó szelet!” kívánságot pedig az égiek is meghallgatták, hiszen az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket és a […]

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy újabb ikonikus rendezvény született az ingatlanszakma számára, hiszen a Deloitte Ingatlan Regatta első megmérettetése igazi siker volt: a balatoni vitorlás versenyen az ország legjelentősebb kereskedelmi és lakóingatlan vállalatai és vezetői vettek részt. A „Jó szelet!” kívánságot pedig az égiek is meghallgatták, hiszen az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket és a versenyzőket.

Az ingatlanszakma megszokhatta már, hogy az iroda.hu innovatív rendezvényekkel és termékekkel szolgálja a szektor képviselőit – hiszen a megújult irodakereső weboldal és a minap meghirdetett VII. Az Év Irodája verseny nagy népszerűségnek örvend –, és most a Deloitte Ingatlan Regattát is sikerre vitték az ingatlan.com-mal és a Deloitte Magyarországgal együtt.

Balatonkenesén a vitorlás eseményen több mint 260 ingatlan szakember vett részt, akik 29 hajóval versenyeztek mintegy négy órán keresztül a nyárias időben, a nézők pedig egy elektromos jachton kísérhették végig a versenyt. A díjátadó ünnepséget a balatonkenesei Hotel Marina Portban tartották meg, így mind a vízen, mind a szárazföldön igényes és méltó díszletek között zajlott a rendezvény reggel 9-től hajnali 2-ig.

Az esemény természetesen nem csak a felhőtlen kikapcsolódást szolgálta, hiszen a szálloda rekreációs szolgáltatásai mellett a szakemberek eszmét cserélhettek, üzleti kapcsolatokat építhettek, és nem utolsó sorban a versenyző cégek valójában extrém csapatépítő tréningen is részt vehettek. Így mindenki megújult erővel folytathatja a munkáját, hiszen az ingatlanpiac töretlenül fejlődik a kedvező gazdasági folyamatoknak köszönhetően.

A győzteseket 4 kategóriában díjazták:

Fő kategória:

1. helyezett: Market Zrt.

2. helyezett: Wing Zrt.

3. helyezett: Eston International Zrt.

Nautic 330 kategória:

1. helyezett: Market Zrt.

2. helyezett: Wing Zrt.

3. helyezett: Starpark Holding Zrt.

Nautic 310 kategória:

1. helyezett: Robertson Hungary Kft.

2. helyezett: Immofinanz Services Hungary Kft.

3. helyezett: SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.

Elan kategória:

1. helyezett: Eston International Zrt.

2. helyezett: Deloitte Magyarország

3. helyezett: Bravosincord Kft.

Az iroda.hu, az ingatlan.com és a Deloitte Magyarország ezúttal is gratulál a győzteseknek!

Találkozunk jövőre is!

A versenyről és a rendezvényről készült képek itt találhatók: https://www.facebook