Tökéletes táska digitális nomádoknak

A LifePack első ránézésre egy egyszerű hátizsáknak tűnik, ám sokkal többet tud, mind gondolnánk. Először is, az egyik legfeltűnőbb és egyben leghasznosabb eleme a három az egyben szolárbank, mely energiáját napelemek biztosítják, egyszerre hordozható Bluetooth-hangszóró és USB töltős powerbank is. A napelemek teljes töltöttségnél akár 16-szor is képesek feltölteni egy iPhone 6-os mobilkészüléket, de akármilyen […]

A LifePack első ránézésre egy egyszerű hátizsáknak tűnik, ám sokkal többet tud, mind gondolnánk. Először is, az egyik legfeltűnőbb és egyben leghasznosabb eleme a három az egyben szolárbank, mely energiáját napelemek biztosítják, egyszerre hordozható Bluetooth-hangszóró és USB töltős powerbank is. A napelemek teljes töltöttségnél akár 16-szor is képesek feltölteni egy iPhone 6-os mobilkészüléket, de akármilyen USB kimenettel rendelkező eszköz rádugható. A hátizsák belseje két nagy szakaszra tagolható, az egyik az úgynevezett „workzone”, a másik pedig a „lifezone”. A két elkülönített rész – ahogy azt nevük is sugallják – arra hivatott, hogy véletlenül se keverjük össze a munkahelyi cuccainkat a mindennapi életben használt, egyéb dolgainkkal. A munkahelyi rekeszben például külön laptoptartó és névjegykártyatartó található, hogy megfelelően rendszerezett legyen az irodai életünk.

A további extrák is nagyon hasznosak, különösen a gyakori helyváltoztatók és sokat utazók számára. Az egyik ilyen a kétfunkciós cipzárak, melyek zárhatóak, egyenként pedig üvegnyitóként is használhatóak – egy igazi digitális nomádnak feltétlenül szüksége van erre a funkcióra. A lopás ellen még egy hasznos elemet is beépítettek, egy lopásgátló zárat, mely a biciklilakatokhoz hasonlóan működik, így bármerre is legyünk a világban, bármikor bármilyen tereptárgyhoz odalakatolhatjuk a táskánkat, legyen az egy kávézó vagy egy coworking tér. A még nagyobb biztonság érdekében négy titkos zseb is helyet kapott a táskában, melyek észrevehetetlenek az avatatlan szemek számára, így biztonságban tudhatjuk a legnagyobb értékeinket, igazolványainkat és készpénzünket. A táska vízálló anyagból készült, de külön egy esőzsákot is húzhatunk rá, hogy a hatalmas esőzések idején se essen baja a benne lévő készülékeinknek.