Az Év Irodája verseny egyetlen egészségügyi intézménye

A Swiss Prémium Egészségközpont 12. kerületi rendelője egyáltalán nem azt a megszokott környezetet nyújtja, melyet egy orvosi létesítménytől várnánk – minden képzeletünket felülmúlja. Az 500 négyzetméteren 16 rendelő, váróterem és orvosi szoba található. A magán egészségügyi szolgáltatót szakértő doktorok irányítják, így minden helyiség a legkorszerűbb orvosi eszközökkel felszerelt, a pácienseknél így akár egy nap alatt […]

A Swiss Prémium Egészségközpont 12. kerületi rendelője egyáltalán nem azt a megszokott környezetet nyújtja, melyet egy orvosi létesítménytől várnánk – minden képzeletünket felülmúlja. Az 500 négyzetméteren 16 rendelő, váróterem és orvosi szoba található. A magán egészségügyi szolgáltatót szakértő doktorok irányítják, így minden helyiség a legkorszerűbb orvosi eszközökkel felszerelt, a pácienseknél így akár egy nap alatt minden vizsgálatot el lehet végezni. A kialakításnál a fő cél a vendégek kényelme volt, a várakozás és a vizsgálatok is kellemes, barátságos és tudatosan megnyugtató környezetben történjenek. Szintén az otthonosság jegyében hozták létre a gyermeksarkot is, mely megkönnyíti a várakozást a legkisebbek számára is. A privát légkör megteremtése érdekében pedig a váróteremben üvegfallal elkülönített rész is található, mely az orvosok és páciensek számára biztosítja a kötetlen beszélgetéseket.

Mivel a helyiségek egyszerre orvosi rendelő és irodai funkciókat is betöltenek, ezért ezt összehangolva kellett megalkotni a tereket, az aktuális jogszabályoknak és ÁNTSZ előírásoknak eleget téve. Az egészséges levegőcsere érdekében komplett gépészeti átalakítás történt, így a rendelő területén hatszoros klinikai légcsere biztosított az irodaház másfélszeres légcseréjét kiegészítve. Emellett minden vizsgálóeszköz és műszer alacsony zajterhelés mellett működik, a géppark a lehető legalacsonyabb sugárzást kibocsátó eszközökből áll. Hogy a tisztaság érzetét növeljék, letisztult felületeket és színeket használtak, továbbá nagyon fontos volt, hogy antisztatikus, nagy kopás állóságú bútorokat és burkolatokat válasszanak. A berendezést illetően igyekeztek olyan ergonomikus ülőfelületeket biztosítani, melyek nemcsak a betegek, hanem az orvosok számára is kényelmesek a vizsgálatok, beavatkozások során.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.

 

SOCIAL BOX