BudaPart – a kikapcsolódáshoz be lehet kapcsolódni!

Az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég tudatosan a Kopaszi-gát főbejáratához pozícionálta az irodát, hiszen a szezonban havi tízezer ember látogatja a parkot, valamint a parkoló is az iroda közvetlen szomszédságában van. Ráadásul a BKK hajókikötője is mögöttük található, így jó időben akár a Dunán hajózva is meg lehet közelíteni az értékesítési irodát. A helyiség eredetileg bisztróként üzemelt, […]

Az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég tudatosan a Kopaszi-gát főbejáratához pozícionálta az irodát, hiszen a szezonban havi tízezer ember látogatja a parkot, valamint a parkoló is az iroda közvetlen szomszédságában van. Ráadásul a BKK hajókikötője is mögöttük található, így jó időben akár a Dunán hajózva is meg lehet közelíteni az értékesítési irodát. A helyiség eredetileg bisztróként üzemelt, pár hónap alatt sikerült belőle egy kétszintes értékesítési irodát kialakítani. Az emeleten található két dunai panorámás tárgyaló nem képezte részét az előző bérleménynek, így a szinteket összekötő lépcső az új koncepció központi elemévé vált. A földszint nagy belmagasságnak köszönhetően sokkal tágasabbnak hat a tér, ezt tovább erősíti, hogy az iroda három homlokzata hatalmas üvegfelülettel határolt, így a munkanapok nagy részében a munkatársak természetes fény mellett dolgozhatnak. A függőleges tér megtörésére és a koncentrált megvilágítás érdekében kör alakú fényforrásokat lógattak le a plafonról.

A keleti oldalon a Duna panorámájában gyönyörködhetünk, az értékesítők asztalai is ezen ablakfelület mellett találhatóak. A fabútorok adta természetközeliség és a víz megnyugtató harmóniája jellemzi az irodát. Utóbbi megannyi kiegészítőben és szövetszínben köszön vissza, például az egyik tárgyalóban található kék üveglámpák is a víz csillogását juttatják eszünkbe. Az inspiráló munkaállomások kialakítása mellett az érdeklődő ügyfelek igényeihez igazítva tervezték meg az irodát. A családos vásárlókra gondolva nem maradhatott el a játszósarok sem. Az ügyfelek tájékoztatását az open office-ban található makett segíti, valamint hamarosan egy érintőképernyős vizuális eszköz is helyet kap náluk. Az értékesítési asszisztens munkahelye a bejárattal szemben található, pulttal fogadja az érkező vendégeket. A szintén egyedi bútorokban elhelyezett növények térelválasztó funkciót is ellátnak. A grafikus tervezte fali tapéták hangulatban a BudaPart életérzését sugallják.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.

 

SOCIAL BOX