Új HR vezető a TriGranitnál

„A TriGranit csapatával együtt dolgozni hatalmas elismerés és kihívás is egyben, különösen a jelenlegi átalakulási időszakban. Várom, hogy hozzájárulhassak minden lehetséges HR eszközzel a következő időszakhoz, hogy tovább erősíthethessük a cég piaci helyzetét” – mondta Dr. Páldi Tamás a TriGranit HR igazgatója. Mielőtt csatlakozott volna a TriGranithoz, Tamás HR vezetőként 7 évet töltött az amerikai […]

„A TriGranit csapatával együtt dolgozni hatalmas elismerés és kihívás is egyben, különösen a jelenlegi átalakulási időszakban. Várom, hogy hozzájárulhassak minden lehetséges HR eszközzel a következő időszakhoz, hogy tovább erősíthethessük a cég piaci helyzetét” – mondta Dr. Páldi Tamás a TriGranit HR igazgatója.

Mielőtt csatlakozott volna a TriGranithoz, Tamás HR vezetőként 7 évet töltött az amerikai Eli Lilly & Company gyógyszeripari cégnél, majd 5 évet TEVA gyógyszergyártónál. Mindkét cégnél hatáskörébe tartozott a stratégiai HR-tevékenység és tagja volt a vezetőségnek is. 1995 és 2002 között különböző értékesítési feladatokat látott el a Eli & Lily-nél, és teljeskörűen felügyelte a cég kórházi és onkológiai üzletágát.  Mielőtt csatlakozott volna az üzleti szektrohoz, Tamás 9 évig dolgozott orvosként. 1986-ban szerzett általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

„Az új tulajdonosi háttérrel magunk mögött egy évvel ezelőtt kezdtük el a cég átalakítását. A TPG akvizíciója  óta a TriGranit  növekedési pályára lépett, célunk, hogy a vállalat Közép-Európa legnagyobb ingatlan-platformjává váljon. A stratégiai célunkkal összhangban  HR tevékenységeink megerősítése mellett döntöttünk, amelynek első lépése az új HR vezetői kinevezés. Tamás fontos szerepet fog betölteni a munkaerő toborzásában, a meglévő munkaerő megőrzésében, és a fejlődési lehetőségek biztosításásban dolgozóink számára.” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.  

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX