A CBRE üzemelteti a Váci Greens „C” épületét

2016 decemberében, a cseh ZFP realitní fond ingatlanalap megvásárolta az Atenortól a Váci Greens irodaház “C” épületét. A befektető az épület üzemeltetési és teljes körű könyvelési feladatainak elvégzésével a CBRE-t bízta meg, amely aziroda.hu „Év Property Management Cége Különdíját” nyerte el 2016-ban. „Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy új piacra lépő szereplő a CBRE-ben látja megbízható magyarországi […]

2016 decemberében, a cseh ZFP realitní fond ingatlanalap megvásárolta az Atenortól a Váci Greens irodaház “C” épületét. A befektető az épület üzemeltetési és teljes körű könyvelési feladatainak elvégzésével a CBRE-t bízta meg, amely aziroda.hu „Év Property Management Cége Különdíját” nyerte el 2016-ban.

„Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy új piacra lépő szereplő a CBRE-ben látja megbízható magyarországi partnerét. A megbízás elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy a CBRE egyéb üzletágai és a property management mellett, teljes körű könyvelési és székhelyszolgáltatást is nyújt. Az integrált szemléletű szolgáltatásunk nagymértékben megkönnyíti az épület üzemeltetési és könyvelési feladatit, hiszen sok időt takarít meg, és sokkal hatékonyabb, mintha két különböző adatbázis futna párhuzamosan, kiküszöbölve a máshol sokszor előforduló egyeztetési problémákat, valamint a papírhasználatot. Ebben a magyar kereskedelmi ingatlanpiacon egyedülálló a CBRE, mert, integrált, egységes szoftverrel végezzük az ingatlan üzemeltetését és teljes körű könyvelését, a bérleti szerződés nyilvántartástól és számlázástól kezdve, a tulajdonosi jóváhagyáson, bérlői elszámoláson keresztül az adóbevallásig és a tulajdonosi riportokig” – kommentálta a megbízást Kákosy Zsolt MBA, MRICS, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

A teljes Váci Greens projekt, amelyet a belga Atenor ingatlanfejlesztő 2008-ban indított, felépülése után hat irodaépületből áll majd, amelyek összesen több mint 120.000 m²-t tesznek ki, „A” kategóriás, BREEAM „Excellent” (kitűnő) környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező irodaterülettel. Az irodapark C épületét ma teljes egészében a General Electric bérli, aki a Váci Greens irodaparkot választotta az Európai Globális Működési Központjának helyszínéül.

A ZFP Investments a szlovák IAD Investments ingatlankezelő és a ZFP Akademie cseh pénzügyi szolgáltató közös csehországi leányvállalata. Előbbi közel 500 millió euró értékű portfóliót kezel. Utóbbi pedig 1995-ös alapítása óta fokozatosan több tízezer képviselőt vont be az üzletkötésbe és több mint 3 millió szerződéskötést segített elő.

SOCIAL BOX