Újabb nagybérlő a Váci Greens irodaparkban

Az Intrum, a vezető európai kintlévőségkezelő cég magyarországi története során nem először vált székházat. A vállalat csapata az elmúlt pár évben több száz fővel bővült, ezáltal is megtartva magyarországi piacvezető szerepét. Többek között emiatt is fontossá vált, hogy olyan központba költözzenek, ahol elég hely van az új munkatársak számára, további bővülésre, valamint az ügyfelek fogadására. […]

Az Intrum, a vezető európai kintlévőségkezelő cég magyarországi története során nem először vált székházat. A vállalat csapata az elmúlt pár évben több száz fővel bővült, ezáltal is megtartva magyarországi piacvezető szerepét. Többek között emiatt is fontossá vált, hogy olyan központba költözzenek, ahol elég hely van az új munkatársak számára, további bővülésre, valamint az ügyfelek fogadására.

„Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az eddigieknél is magasabb színvonalú, „A+” kategóriás, környezetbarát technológiával rendelkező és a legmagasabb fokú akadálymentességi szempontok szerint tervezett irodaépületbe helyezzük át székhelyünket” – fogalmazott Felfalusi Péter az Intrum Justitia Zrt. vezérigazgatója. „A Váci Greens „F” épület ideális választás számunkra, mert a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat képviseli, rugalmas, napfényes, teraszokkal is rendelkező, élhető tereket biztosít dolgozóink hatékony munkavégzéséhez.”

„Számunkra fontos volt, hogy munkavállalóink a lehető legmodernebb, legzöldebb, legergonomikusabb és egyúttal jól megközelíthető helyen dolgozhassanak, ahol a közelben és házon belül is lehetőség van számos szolgáltatás igénybevételére.” – tette hozzá Felfalusi Péter.

„Óriási büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy ismét egy rendkívül jelentős globális vállalat fektette bizalmát a Váci Greens-be, amely visszaigazolja számunkra, hogy az irodapiac fenntartható jövőjének megteremtése és megtartása érdekében tett környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseink szerint végzett tevékenységünk nagyon sikeres” – mondta Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Country Directora.

„A Váci Greens közel 80 000 m2-t magában foglaló első négy épülete 100%-os kihasználtsággal működik. A kivitelezés alatt álló további 50 000 m2-t kínáló E és F épület 2020 második és harmadik negyedévében kerül átadásra” – tette hozzá Püschl Nikolett, az Atenor fejlesztési és bérbeadási vezetője.

Az Atenor által fejlesztett, környezettudatos, ergonomikus Váci Greens megaprojekt, exkluzív irodákat kínál 130 000 négyzetméteren. Az irodapark hat épületből áll, melyek között hatalmas belső kert és sétálóutca, úgynevezett „piazza” teremt egyedi és inspiráló környezetet. Az irodakomplexum a mai kor bérlőinek, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódva ad otthont számos piacvezető nagyvállalatnak.

A tranzakció során a Bérlőt a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó képviselte.