Loft jellegű iroda a város szívében

Az Év Irodája verseny egyik nevezője, az AddVal Kft. több mint 15 éve a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szolgáltatója, irodaház, logisztikai park üzemeltetés, bérbeadás, projekt menedzsment és tervezés terén. Ám most nem egy külsős megbízás miatt kellett összedugniuk a fejüket, hanem saját irodájuk átalakítása révén. A sok éves tapasztalatot és a piaci trendek ismeretét egybevetve igyekeztek […]

Az Év Irodája verseny egyik nevezője, az AddVal Kft. több mint 15 éve a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szolgáltatója, irodaház, logisztikai park üzemeltetés, bérbeadás, projekt menedzsment és tervezés terén. Ám most nem egy külsős megbízás miatt kellett összedugniuk a fejüket, hanem saját irodájuk átalakítása révén. A sok éves tapasztalatot és a piaci trendek ismeretét egybevetve igyekeztek megalkotni a számukra legideálisabb irodát. Elköltözni nem szerettek volna, így a már meglévő, százéves épületben lévő irodateret alakították át saját szájízük szerint. Az eredetileg dohánygyárnak otthont adó épület múltja meghatározta az iroda jövendőbeli arculatát is, így jött létre a régi raktár- és gyárépület inspirálta stílus. Éppen emiatt a csupasz felületek, a fa- és téglaburkolat használata mellett a mennyezet alatt futó cső- és kábelhálózat jellemzi a tereket.

Az elrendezés tükrözi a cégre is jellemző nyitottságot: az üvegfalak beiktatásával transzparens tereket hoztak létre, hogy még inkább növeljék az átláthatóságot. Több egyedi megoldást is alkalmaztak, például a tárgyalók világításáért felelős AddPad különféle területek fénymennyiségéért felelős. Szintén sajátságos megoldásként az anyagok újrahasznosítását választották, így a költségeket is csökkenteni tudnák, valamint több dekorációs elemet is maguk terveztek. A megfelelő rekreáció érdekében egy hintaággyal, babzsákkal és léghokival ellátott pihenőszoba is található az irodában. „A célunk nem az volt, hogy egy, aktuális trendnek megfelelő, divatos teret alakítsunk ki, hanem kreativitásunkat, egyediségünket kihasználva, saját képünkre szerettük volna formálni a helyet, az épület autentikus hangulatát megőrizve.”

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.

 

SOCIAL BOX