Ma este kiderül, kik lesznek Az Év Irodája verseny győztesei

Az Év Irodája verseny tavalyi győztesei rendesen feladták a leckét a 2016-os mezőnynek! Tavaly tizenegy kategóriában indultak a versenyzők, akik közül néhányan idén is ringbe szálltak a legjobbaknak járó díjakért. A kategóriák minimálisan minden évben módosulnak, hogy a verseny ezáltal is teret adjon az új piaci szereplőknek. Hogy áll eddig a verseny és hogyan szerepeltek […]

Az Év Irodája verseny tavalyi győztesei rendesen feladták a leckét a 2016-os mezőnynek! Tavaly tizenegy kategóriában indultak a versenyzők, akik közül néhányan idén is ringbe szálltak a legjobbaknak járó díjakért. A kategóriák minimálisan minden évben módosulnak, hogy a verseny ezáltal is teret adjon az új piaci szereplőknek. Hogy áll eddig a verseny és hogyan szerepeltek a tavalyi díjazottak? Kezdjük egy kis visszatekintéssel!

Tavaly február 11-én rendezték meg a hatodik Az Év Irodája versenyt, melynek a patinás Iparművészeti Múzeum adott otthont. A zsűri a hét kategóriában tizenegy díjat osztott ki csaknem 300 szakember jelenlétében. A hét kategóriában összesen 84 pályázat érkezett be, ezen belül a névadó kategóriában 41 iroda jelentkezett a versenyre. Lássuk, kik vihették haza tavaly a legnagyobb elismeréseket, és egy kis kedvcsinálónak nézzük meg a 2016-os díjátadóról készült összefoglaló videót!

Az Év Irodája 2015 kategóriájában az abszolút győztes a Profession dolgozóbarát irodája lett. Második helyen a Skyscanner Budapest végzett színes, növényekbe burkolózott irodájával, a harmadik helyet pedig a Jófogás szerezte meg.

Az Év Irodája Nagyvállalat kategóriájában első lett a GE Global Operations, GE Healthcare, akik idén is neveztek egy új irodarészükkel, második a UPC Magyarország, harmadik a Deloitte. Az Év Design Irodája címet a DekoRatio Branding&Design Studio vihette haza, második lett a Cheppers, harmadik pedig a Google irodája. Az Év Irodája Különdíj első helye a Waberer’shez, második a MagNet Közösségi Ponthoz, harmadik a Dome Facility Services Grouphoz került.

Az Év Irodaháza Bérlői díj győztese a Váci Corner Offices lett, akik idén akár címvédők is lehetnek. Második helyen végzett a Krisztina Palace, és harmadik lett az Alkotás Point. Az Év Új Ingatlanfejlesztése címet a Váci Greens C épülete kapta, második lett a Helvetic Clinics, harmadik a Corvin Corner Tower. Az Év Tervezett Projektje 2015-ben a CEU Campus Redevelopment lett, az egyetem épülete idén is indul Az Év Irodája kategóriában. Második helyen végzett a Corvin Technology & Science Park, harmadik helyen pedig a Szervita téri fejlesztés nevet viselő pályázat. Az Év Legzöldebb projektje a Hun-Office Irodaház Debrecen lett, második helyen végzett a 100lakásos passzívház nevezése, harmadik lett a Prologis Park Budapest-Sziget DC6 pályázata. Az Év Üzemeltető cége 2015-ben a Future FM cégcsoport volt, őket követte a Dome Facility Services Group, akik idén nemtitkoltan az első helyért indultak, valamint harmadik lett a SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft., akik szintén győzni jöttek az idei versenyre. Az Év Property Management cége a CBRE Kft. lett, Az Év Ingatlanpiaci Személyiségének pedig Török Árpádot választották meg

Az idei verseny pedig minden képzeletet felülmúlt és minden eddigi rekordot megdöntött, ugyanis a kilenc kategóriában összesen 136 pályázat, Az Év Irodája kategóriájában pedig 62 nevezés érkezett! Az értékelés az idei évben is a hagyományoknak megfelelően két részből állt: minden kategóriában a közönségszavazást követően a szakmai zsűri előre meghatározott és objektív szempontrendszer alapján értékelte a pályázatokat. A Gálavacsorával egybekötött Díjátadóra minden jegy elkelt, így teltházzal, 430 fővel kezdjük meg Az Év Irodája verseny ünnepélyes díjkiosztóját. Hogy kik lesznek a végleges befutók? Ma este a Várkert Bazárban minden kiderül!

 

SOCIAL BOX