Siemens, Deichmann, Puma – a legújabb üzletkötések a CA Immo irodaházakban

Intenzív időszakot zárt a CA Immo bérbeadási csapata, hiszen összesen közel 12.000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket. A tranzakciók 6 budapesti, a CA Immo portfóliójába tartozó irodaházat érintenek: Canada Square, Capital Square, IP West, R70 Office Complex, Viziváros Office Center, Infopark A, valamint a Dunacenter bevásárlóközpontot Győrben. Az ismertebb bérlők között van a Siemens, a Deichmann, […]

Intenzív időszakot zárt a CA Immo bérbeadási csapata, hiszen összesen közel 12.000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket. A tranzakciók 6 budapesti, a CA Immo portfóliójába tartozó irodaházat érintenek: Canada Square, Capital Square, IP West, R70 Office Complex, Viziváros Office Center, Infopark A, valamint a Dunacenter bevásárlóközpontot Győrben. Az ismertebb bérlők között van a Siemens, a Deichmann, a Puma és a Develor Tanácsadó Zrt.

Öt új bérlő összesen kb. 2.000 négyzetméterre írt alá szerződést, ebből négy irodaházban – Viziváros Office Centerben, Capital Square-ben, Infopark A-ban és IP Westben –, egy pedig a győri Dunacenterben. Emellett a hosszabbítások domináltak az elmúlt időszakban: közel 8.400 négyzetméterre írtak alá szerződést. Ezek között találhatjuk a Dante Internationalt, amely 1600 (R70 Office Complex), az NXP elektronikai céget, amely szintén 1600 (IP West), a Deichmannt, amely közel 500 (Dunacenter), a Develor Tanácsadó Zrt-t, amely kb. 700 (R70 Office Complex), és a Pumát, amely 400 négyzetméterre írt alá (R70 Office Complex).

Valamint összesen 1.400 négyzetméteren történt terjeszkedés az R70 Office Complex, IP West, Infopark A, Canada Square irodaházakban és a Dunacenter bevásárlóközpontban. A Siemens 370 négyzetméterrel bővült az IP Westben, így jelenleg összesen 5.800 négyzetméternyi területet bérel.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX