Csaknem megtelt a Váci Greens B épülete

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy piacvezető cég belvárosi irodahelyszínt cserél a Váci Greens-re, ez is jól mutatja, hogy a Váci út ideális irodakörnyezetet biztosít” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője. A Váci Greens bérlői köre folyamatosan bővül, amely a jelenleg is zajló tárgyalások lezárásával még változatosabb és színesebb lesz. A „B” épület […]

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy piacvezető cég belvárosi irodahelyszínt cserél a Váci Greens-re, ez is jól mutatja, hogy a Váci út ideális irodakörnyezetet biztosít” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

A Váci Greens bérlői köre folyamatosan bővül, amely a jelenleg is zajló tárgyalások lezárásával még változatosabb és színesebb lesz. A „B” épület 2017 második felében eléri a 100%-os bérbeadási mutatót.

“A most épülő negyedik, „D” épülete is igen népszerű a piacon, előreláthatólag már az idén én végén tervezett átadásakor közel 100%-os kihasználtsággal kezdi meg a működést” – összegez Püschl Nikolett.

SOCIAL BOX