Új projektigazgató a Skanska Magyarországnál

„Örülök, hogy Mariusz is csatlakozott a Skanska csapatához. Kiterjedt szakmai tapasztalata kivételesen értékes az ambiciózus fejlesztési terveink szempontjából. Úgy hiszem, hogy Mariusz segítségével képesek leszünk kihasználni még több nemzetközi szinergiát, melyet a Skanska kínál globális jelenlétével” – emelte ki Marcin Łapiński, a Skanska magyarországi és romániai ügyvezető igazgatója. Wieczorek nagy tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment és […]

„Örülök, hogy Mariusz is csatlakozott a Skanska csapatához. Kiterjedt szakmai tapasztalata kivételesen értékes az ambiciózus fejlesztési terveink szempontjából. Úgy hiszem, hogy Mariusz segítségével képesek leszünk kihasználni még több nemzetközi szinergiát, melyet a Skanska kínál globális jelenlétével” – emelte ki Marcin Łapiński, a Skanska magyarországi és romániai ügyvezető igazgatója.

Wieczorek nagy tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment és a kereskedelmi fejlesztések területén. A Lengyelországban született szakember karrierjét az Egyesült Államokban kezdte, majd később visszatért Európába. A Skanska berkein belül Szenior Projekt Menedzserként olyan irodaépületek fejlesztési folyamatainak teljes körű menedzseléséért felelt, mint a Green Horizon, vagy a Nowa Fabryczna Łódzban, illetve a Silesia Business Park Katowicében. A Skanska előtt egy Aleksandrów Łódzki-ban található ABB ingatlanfejlesztési projekten dolgozott.

„Megtiszteltetés, hogy csatlakozhattam a magyar csapathoz és részese lehetek ennek a gyümölcsöző és jövőbe tekintő tudásmegosztásnak a Skanska berkein belül. Biztos vagyok benne, hogy a Lengyelországban megszerzett tapasztalataim hozzájárulnak majd a Skanska budapesti fejlesztési tevékenységéhez” – mondta el Mariusz Wieczorek.

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai irodapiacon, melynek során eddig 178 000 négyzetméternyi kereskedelmi területet fejlesztett. A vállalat legújabb projektje, a Budapest IX. kerületében található Mill Park várhatóan 2018 második/harmadik negyedévében készül el.

SOCIAL BOX