Sportlétesítményből iroda: a Cushman & Wakefield kaliforniai munkahelye

Az Aref & Associates építészeti iroda tervezte a Cushman & Wakefield legújabb irodáját, mely Kalifornia államban, El Segundo városában található. A Cushman & Wakefield 1100 négyzetméteres penthouse irodáját teljesen újratervezték, és kifejezetten innovatív és korszerű szolgáltatási- és technológiai igények mentén alakították ki. Az épület korábban sportlétesítményként funkcionált, ráadásul két squash-pálya is volt itt: majdnem 10 […]

Az Aref & Associates építészeti iroda tervezte a Cushman & Wakefield legújabb irodáját, mely Kalifornia államban, El Segundo városában található. A Cushman & Wakefield 1100 négyzetméteres penthouse irodáját teljesen újratervezték, és kifejezetten innovatív és korszerű szolgáltatási- és technológiai igények mentén alakították ki. Az épület korábban sportlétesítményként funkcionált, ráadásul két squash-pálya is volt itt: majdnem 10 méteres belmagasság, kültéri teraszok, többszintes megoldások és hatalmas mennyiségű természetes fény jellemzi. Szóval ez a nem mindennapi hely egyszerre volt kihívás és mégis tökéletes választás egy ilyen iroda számára. A vállalat célja az volt, hogy egy olyan munkahelyet hozzanak létre, mely bemutatja a cég kultúráját, csapatmunkára ösztönöz és hagyja a kreativitást szárnyalni.

Az irodában keveredik a vendégszeretet és a csúcstechnológia, a munkaállomások privát kialakítása és a közösségi terek interakcióra ösztönző térrendezése. A helyiségeket úgy tervezték, hogy a mai multifunkcionális munkavégzésnek helyt adjon, azaz a munkatársak bárhol és bármikor szabadon dolgozhassanak. Minden konferenciaterembe a legújabb audiovizuális berendezéseket telepítették, hogy a kollégák és a partnerek a legminőségibb eszközökkel dolgozhassanak. Az iroda a panorámával sem fukarkodik, 360 fokos kilátás nyílik a Santa Monica-hegységtől egészen a Csendes-óceánig. A letisztult stílusú irodában egy kávézó és egy hatalmas kültéri parkoló is a dolgozók rendelkezésére áll. 

Forrás: Office Snapshots

 

SOCIAL BOX