A Váci Greens-be költözik a Givaudan Finance Services

A 250 éve múlttal rendelkező Givaudan egyedi és innovatív íz és illatanyagokat állít elő a megrendelői számára szerte a világon. A svájci központú globális vállalat az élelmiszeripar jelentős képviselője, piaci részesedése mintegy 25 százalék. A világszerte 90 központtal rendelkező vállalat több mint 9500 alkalmazottnak ad munkát. A Givaudan a Robertson Hungary bérlőképviseletében, alapos piackutatás és az elérhető […]

A 250 éve múlttal rendelkező Givaudan egyedi és innovatív íz és illatanyagokat állít elő a megrendelői számára szerte a világon. A svájci központú globális vállalat az élelmiszeripar jelentős képviselője, piaci részesedése mintegy 25 százalék. A világszerte 90 központtal rendelkező vállalat több mint 9500 alkalmazottnak ad munkát. A Givaudan a Robertson Hungary bérlőképviseletében, alapos piackutatás és az elérhető alternatívák elemzése után úgy döntött, hogy új irodaházba költözteti budapesti irodáját.

„A jelenlegi piaci viszonyoknak megfelelő bérleti feltételeken túl fontos volt, hogy az új iroda a Givaudan minden igényét kielégítse, legyen szó könnyű megközelíthetőségről, reprezentatív megjelenésről, környezetbarát technológiákról, magas műszaki tartalomról és széleskörű szolgáltatásokról. Az egyre csökkenő irodaterületek miatt nagy kihívás és még komplexebb feladat az új iroda kiválasztása, mely adott esetben hosszabb döntési folyamattal is járhat. A Givaudan esetében a Váci Greens irodapark felelt meg minden elvárásnak” –  összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

A Givaudan 2011-ben alapította pénzügyi központját Magyarországon azzal a céllal, hogy a folyamatait hatékonyabbá, transzparensebbé tegye, lehetőséget teremtve, hogy kiválósági központtá váljon a pénzügyi területet tekintve. A GFS-ben 2012-től jelentek meg egyéb funkciók, mely globális folyamatok harmonizációját jelentette – elsők között IT, majd HR, valamint Demand & Supply Planning területen.

A költözés egyik fő mozgatórugója a korábbi irodaépület kapacitásának limitáltsága, mely elérte maximális befogadóképességét. Mindenképpen olyan irodát kerestek, amely hasonlóan frekventált lokációval rendelkezik, mint a korábbi, jó tömegközlekedési csomópontban, közel egyéb szolgáltatásokhoz (posta, bevásárlóközpont), a nemzetközi látogatások miatt pedig megfelelő hozzáférhetőséggel a reptérhez.

“A Givaudan kevésbé ismert cég jelenleg Magyarországon, azonban célunk, hogy megteremtsük a branding gyökereit: ismertté és „vonzóvá” váljunk a munkaerőpiacon, és bízunk abban, hogy egyre többen szeretnének majd hozzánk csatlakozni” – mondta Molnár Krisztina (Head of GBS Delivery Centre Budapest) a Givaudan Business Solutions ügyvezető igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy piacvezető cég belvárosi irodahelyszínt cserél a Váci Greens-re, ez is jól mutatja, hogy a Váci út ideális irodakörnyezetet biztosít. A Váci Greens bérlői köre folyamatosan bővül, amely a jelenleg is zajló tárgyalások lezárásával még változatosabb és színesebb lesz. Várakozásaink szerint a „B” épület 2017 második felében eléri a 100 százalékos bérbe adási mutatót. A Váci Greens most épülő negyedik, „D” épülete is igen népszerű a piacon, előreláthatólag már az idén én végén tervezett átadásakor közel 100 százalékos kihasználtsággal kezdi meg a működést” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX