Csaknem megtelt a Váci Greens irodaháza

A Váci Greens „A” épületét 2013-ban adta át a belga Atenor ingatlanfejlesztő. A 15.700 m² bruttó bérbeadható területtel rendelkező irodaház átadásától fogva kiemelten sikeres a piacon. Az épületet 2017 elején egy magyar befektető, a VG 117 Ingatlankezelő Kft. vásárolta meg.  „Irodabérlőink mellett nagyon fontos, hogy bővül a Váci Greens „házon belüli” szolgáltatásainak köre” – fogalmaz […]

A Váci Greens „A” épületét 2013-ban adta át a belga Atenor ingatlanfejlesztő. A 15.700 m² bruttó bérbeadható területtel rendelkező irodaház átadásától fogva kiemelten sikeres a piacon. Az épületet 2017 elején egy magyar befektető, a VG 117 Ingatlankezelő Kft. vásárolta meg.  „Irodabérlőink mellett nagyon fontos, hogy bővül a Váci Greens „házon belüli” szolgáltatásainak köre” – fogalmaz Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője. „A jelenleg már elérhető banki, éttermi és kávézó, valamint egészségügyi szolgáltatói kört remekül egészíti ki a novemberben nyitó szépségszalon”.

Az első Mod&Co fodrász szalon 2010-ben nyitott meg a Nádor utcában, majd a sikeres indulást követően a Hold utcában újabb szalon kezdte meg a működést.  A Mod&Co csapata egyedülálló módon, külföldön kapja képzését, Angliában, Svédországban, Németországban. A Váci Greens „A” épületében nyíló harmadik üzlet profi fodrászaival, minőségi anyagokkal és izgalmas belső dizájnnal várja vendégeit, ahol a hajápolás mellett manikűr-pedikűrrel bővíti szolgáltatásait.”

A fejlesztés tovább folytatódik

A teljes Váci Greens projekt, amelyet az Atenor 2008-ban indított, hat irodaépületből áll majd, összesen közel 130.000 m² „A+” kategóriás irodaterülettel. A jelenleg már átadott három épületben összesen közel 5500 fő dolgozik, amely idén év végétől a „D” épület átadásával tovább bővül majd. Az „E” és „F” épületek átadását 2019-re tervezi az Atenor. A Váci úti irodafolyosó presztízs értékű környezetében ideális elhelyezkedésű projekt kiérdemelte a legmagasabb szintű BREEAM Excellent környezetvédelmi tanúsítványt, illetve számos nemzetközi ingatlanfejlesztői díjat nyert.

SOCIAL BOX