Wow! Különleges high-tech konténeriroda Budapesten

Egy Magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 230 négyzetméteres konténerirodát hoztak létre az AGORA Budapest építési területén az ügyfelek számára, akik így testközelből, high-tech eszközök segítségével nézhetik meg, hogyan épül leendő irodájuk. A park területén hajózási konténerekből megépített 13 méter magas, speciális showroom a maga nemében egyedülálló az országban. A 3-4 hónapos részletes tervezést követően 3 hónapig […]

Egy Magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 230 négyzetméteres konténerirodát hoztak létre az AGORA Budapest építési területén az ügyfelek számára, akik így testközelből, high-tech eszközök segítségével nézhetik meg, hogyan épül leendő irodájuk. A park területén hajózási konténerekből megépített 13 méter magas, speciális showroom a maga nemében egyedülálló az országban. A 3-4 hónapos részletes tervezést követően 3 hónapig tartott a kivitelezés, a feladat pedig izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót, akik többször szerepeltek már Az Év Irodája versenyen is. Tavaly több irodaátalakításban is részt vettek, többek között olyan döntős irodák, mint a Philips Magyarország Kft., a Haworth Budapest Showroom és a Balance Building belsőépítészeti megoldásaiért feleltek.

 „A tervezés és a kivitelezés során is kihívást jelentett, hogy egy olyan építményt hozzunk létre, amely innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a projektet, mindezt olyan valódi hajózási konténerekből, amelyeket a globális kereskedelem során is használnak” – mondta Láncos Áron, a MádiLáncos Studio tulajdonosa, az AGORA showroom vezető tervezője. Amellett, hogy nem mindennapi anyagokkal dolgoztak, számos funkciónak is helyet kellett adniuk a projekt megfelelő bemutatására. A showroomban tárgyalókat, rendezvényteret és -teraszt, lounge-ot és egy 13 méter magasan lévő kilátópontot is kialakítottak. A tervezés során a nagy teherbírású acélszerkezet indusztriális jellegét modern, letisztult designnal és speciális IT-eszközökkel ellensúlyozták.

SOCIAL BOX