Újabb gigantikus irodapark épül a Hungária körúton

„Az Atenor 2008 óta van jelen Budapest irodapiacán, és bátran állíthatom, hogy egyedülálló sikertörténetet ír, hiszen első projektünk, a Váci Greens rendkívül keresett és elismert mind a bérlők, mind a befektetők körében” – fogalmaz Borbély Zoltán, az Atenor ügyvezetője. „Az új terület megvásárlásával tovább bővítjük magyarországi jelenlétünket. A Hungária körúton megvásárolt telken egy campus jellegű […]

„Az Atenor 2008 óta van jelen Budapest irodapiacán, és bátran állíthatom, hogy egyedülálló sikertörténetet ír, hiszen első projektünk, a Váci Greens rendkívül keresett és elismert mind a bérlők, mind a befektetők körében” – fogalmaz Borbély Zoltán, az Atenor ügyvezetője. „Az új terület megvásárlásával tovább bővítjük magyarországi jelenlétünket. A Hungária körúton megvásárolt telken egy campus jellegű irodafejlesztést tervezünk, a komplexum több irodaépületből áll majd, kimagasló jelentőségű és arányú zöldfelületekkel. A fejlesztés már tervezés alatt áll, a kivitelezés 2018 év elején indul.”

A Hungária körúton tervezett projekt elhelyezkedése kiváló, az ingatlan néhány perc sétatávolságra található a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthetősége rendkívül gyors és egyszerű a közvetlen metrókapcsolatnak, az 1-es villamosnak és számos buszjáratnak köszönhetően. Az ingatlan az Aréna Plaza Bevásárlóközpont közelében helyezkedik el, továbbá az új irodaparkban a házon belüli szolgáltatások köre , a közösségi, rekreációs terek meghatározó szerepet fognak betölteni.

Az Atenor alapítása óta olyan ingatlanok fejlesztésén dolgozik, melyek növelik a városok vonzerejét. „A Hungária körútra is olyan irodakomplexumot tervezünk, amely a mai kor lakóinak, felhasználóinak, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódik. Nemzetközi szakértelmünk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy épületeinket a hatóságokkal szorosan együttműködve, a környezettel és a lakossággal szimbiózist teremtve, hozzuk létre” – mutat rá Borbély Zoltán.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.