A Moody’s értékelése alapján nemzetközi tőkepiacokra léphet a CPI Property Group

Történelmi mérföldkő ez a cég életében – állítja Martin Nemecek, a CPI Property Group vezérigazgatója, aki szerint az értékelés megszerzése tapasztalt menedzsment csapatuk szorgalmas munkájának köszönhető, amelyet alapító részvényesünk erős támogatása biztosított. A stabil piaci pozíció az átgondolt menedzsment döntések, a növekvő portfólió értékek, a bérleti díjból származó hozamok folyamatos növekedésének és az adósságszolgálati költségek […]

Történelmi mérföldkő ez a cég életében – állítja Martin Nemecek, a CPI Property Group vezérigazgatója, aki szerint az értékelés megszerzése tapasztalt menedzsment csapatuk szorgalmas munkájának köszönhető, amelyet alapító részvényesünk erős támogatása biztosított. A stabil piaci pozíció az átgondolt menedzsment döntések, a növekvő portfólió értékek, a bérleti díjból származó hozamok folyamatos növekedésének és az adósságszolgálati költségek csökkenésének eredménye. 

A CPI Property Group új, európai középtávú kötvényei a dublini értéktőzsdén kerülnek kibocsátásra. A cég a teljes kötvényprogram megvalósításával a Deutsche Bankot, az SG CIB-et, az UniCreditet és a UBS Investment Bankot bízta meg. A társaság a megemelt tőke megközelítőleg felét első helyre sorolt adósságok törlesztésére fordítja, a tőke további részét meglévő portfólióra, meghatározott ingatlanok – elsősorban bevásárlóközpontok – átépítésére és modernizációjára, a fennmaradó összegeket új akvizíciók során használják fel.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX