Két izgalmas hotel is készülődik a belvárosban

A Lánchíd és a Four Seasons Hotel Gresham Palace közelében, igazán frekventált helyszínen, a kiváló lokációjú Mérleg utcában nyílik majd meg az 54 szobás 4* superior és a 101 szobás 3* superior szálloda, ami a CPI Hotels brand-et képviseli.

Az Év Tervezett Projektje kategóriában induló szállodák belső és külső képe egyaránt látványosan megújul a felújítás során.

A Varródesign ezúttal sem okoz csalódást, hiszen azt a zsigeri szinten szemgyönyörködtető stílust képviseli, amit eddig is megszokhattunk tőle. Erről árulkodnak a látványtervek, amelyek betekintést engednek a jövőbe.

A 4* superior hotel Mérleg utca 6. szám homlokzata teljes egészében átalakul. A vendégek a főbejáraton át egy elegáns, kandallós lobby térbe érkeznek, ahol a kényelmes ülőhelyekkel ellátott recepció és egy 40 fős bárként funkcionáló reggeliző és étterem fogadja őket.

Az élmények fokozása érdekében az alagsorban egy SPA részleg is helyet kap medencével, szaunával, gőzfürdővel és óriási relaxációs területtel.

Összesen 26 superior, 25 egy- és két hálószobás lakosztály és egy Mamaison Signature suite várja majd a vendégeket.

A másik hotel terveit elnézve alig várjuk, hogy megvalósuljon, hiszen egy extravagáns és igazán egyedi irányt képvisel, amit például a lobby bár köré álmodott körhinta fémjelez.

Mivel a két épület egymás közvetlen szomszédságában helyezkedik el, tökéletes lehetőséget kínál a CPI számára kiemelten fontos, fenntartható és környezettudatos kivitelezési folyamatok számára. A budapesti Mamaison szállodákat üzemeltető CPI Hotels Hungary Kft. egyébként a CPI Property Group szállodaüzemeltető üzletágának magyarországi leányvállalata.

A hotelt az „elérhető luxus” jegyében álmodták meg, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára is ideális választás, emellett reflektál a szolgáltatási rések kihasználására.

ITT érdemes megnézni a többi látványtervet is!

SOCIAL BOX