Átadták a Delta-Tech kutatás-fejlesztési központját Győrben

A mintegy ezerötszáz négyzetméter alapterületű központ építését tavaly kezdték el. A cég 1995-ben alakult Balassagyarmaton, azóta foglalkozik egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek, gyártó és szerelősorok, csomagolósorok, szállítópálya rendszerek és megmunkáló berendezések tervezésével és kivitelezésével. A profilja kiterjed az automatizálás, robottechnológia, valamint a rendszerintegrálás területeire, továbbá PC és IT szolgáltatásokat is nyújt. A Delta-Tech Kft. balassagyarmati […]

A mintegy ezerötszáz négyzetméter alapterületű központ építését tavaly kezdték el. A cég 1995-ben alakult Balassagyarmaton, azóta foglalkozik egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek, gyártó és szerelősorok, csomagolósorok, szállítópálya rendszerek és megmunkáló berendezések tervezésével és kivitelezésével. A profilja kiterjed az automatizálás, robottechnológia, valamint a rendszerintegrálás területeire, továbbá PC és IT szolgáltatásokat is nyújt.

A Delta-Tech Kft. balassagyarmati székhelye mellett Bátonyterenyén és Győrben mintegy hetven embert foglalkoztat, Győrben huszonhatan dolgoznak. A Delta-Tech Kft. kezdetben csak kisebb berendezések – például kábelipari gépek – tervezését és gyártását vállalta. 2003-ban hozott létre saját telephelyet a balassagyarmati ipari parkban. 2006-ban Bátonyterenyén telephelyet létesített gyártó és tervező kapacitással, 2008-ban pedig Győrben irodát nyitott. 2012-ben a balassagyarmati telephely szerelőcsarnokának alapterületét megduplázták, a győri irodát pedig gyártó területtel bővítették.

A vállalkozás vevői között van többek között az Audi, a Bosch, a Continental, a Johnson Electric, a Mahle, az Opel és a Suzuki, de a cég képviseli magát a műanyag- és fémfeldolgozó iparban, az energetikai iparban és a vegyiparban is. Gépsoraik Oroszországban, Mexikóban, Kínában és Brazíliában is működnek.

SOCIAL BOX