A CityZen irodaházba költözött a Royal FrieslandCampina pénzügyi szolgáltató központja

A FrieslandCampina számára kiemelten fontos szempont volt a CityZen irodaház kiváló lokációja és számos kiegészítő szolgáltatása. „Munkatársaink és partnereink egyaránt könnyen és kényelmesen eljuthatnak az új szolgáltatóközpontba a főváros bármely pontjáról. Az előnyös elhelyezkedés és a minden igényt kielégítő irodai környezet valódi vonzerőt jelenthet majd az alkalmazottaink  számára, akiknek a létszáma az elkövetkezendő években megközelítheti […]

A FrieslandCampina számára kiemelten fontos szempont volt a CityZen irodaház kiváló lokációja és számos kiegészítő szolgáltatása. „Munkatársaink és partnereink egyaránt könnyen és kényelmesen eljuthatnak az új szolgáltatóközpontba a főváros bármely pontjáról. Az előnyös elhelyezkedés és a minden igényt kielégítő irodai környezet valódi vonzerőt jelenthet majd az alkalmazottaink  számára, akiknek a létszáma az elkövetkezendő években megközelítheti a 150 főt” – mondta Marc Galjaard, a FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft képviselője.

A CityZen Offices irodahelyiségei a nagy méretű ablakoknak, valamint a ConvergenCE által kiépített térelválasztó üvegfalaknak és üvegajtóknak köszönhetően napfényesek és világosak. Az irodákban 4 csöves hűtő-fűtő légkondicionáló rendszer működik, amely óránként és személyenként 35 m3 friss levegőt biztosít.  

A FrieslandCampina által bérelt két szint között a dolgozók kényelmét saját, belső lépcsőház szolgálja. A barátságos, és fiatalos stílusú belsőépítészeti megoldások, valamint az irodához tartozó panorámás pihenőterasz inspiráló és kellemes munkakörnyezetet teremtenek. Az alkalmazottaknak a 151 férőhelyes mélygarázsban kerékpártárolók és zuhanyzós öltözők is rendelkezésére állnak, emellett az épületben kávézó és szupermarket is működik.

Nagy a kereslet a legkorszerűbb felszereltséget és számos kényelmi szolgáltatást kínáló, kiemelten jó elhelyezkedésű CityZen irodaház iránt: a ConvergenCE által 2016-ban felújított, kilencemeletes épületben már csak 1850 m2 szabad terület áll a leendő új bérlők rendelkezésére. 

SOCIAL BOX