Teljes siker az újrapozícionált Balance LOFT

A szerkezetileg, esztétikailag és műszakilag is speciális megoldásokat kínáló épület elegáns kávézóval és 200 fő befogadására alkalmas rendezvényközponttal került megnyitásra. Az irodapark második fázisának befejezésével az észak-pesti irodapiac legkomplexebb szolgáltatási csomagja válik elérhetővé a Balance Office Park bérlői számára. Ilyenek például a Balance market, Balance étterem, Loft kávézó és tárgyalók, helyi rendezvények, kerti szolgáltatások, parkolók, bicikli […]

A szerkezetileg, esztétikailag és műszakilag is speciális megoldásokat kínáló épület elegáns kávézóval és 200 fő befogadására alkalmas rendezvényközponttal került megnyitásra. Az irodapark második fázisának befejezésével az észak-pesti irodapiac legkomplexebb szolgáltatási csomagja válik elérhetővé a Balance Office Park bérlői számára.

Ilyenek például a Balance market, Balance étterem, Loft kávézó és tárgyalók, helyi rendezvények, kerti szolgáltatások, parkolók, bicikli tárolók, raktárak. Továbbá a Balance Buildingben zászlóshajóként bevezetett HIP – Human Innvációs Program is kiterjesztette szolgáltatásait a Balance Loft bérlői számára.

A CPI tervei szerint a fejlesztés a Balance Hall irodaházzal folytatódik, mint az irodapark harmadik fázisa, amelynek várható átadására 2019 második negyedévében kerül sor.

SOCIAL BOX