Startupok és hazai nagyvállalatok vezetői az EY Az Év Üzletembere díj pályázói között

Az EY Magyarország 2017-ben megújult formában indította újra az itthon több mint 10, nemzetközi szinten több mint 30 éves múltra visszatekintő EY Az Év Üzletembere díjat, amely a leginnovatívabb és legsikeresebb vállalkozókat ismeri el világszerte. Az idei magyarországi kiírásra az üzleti élet legkülönbözőbb szektoraiból érkeztek jelölések. A Független Bírálóbizottság közülük választja ki a három legjobb […]

Az EY Magyarország 2017-ben megújult formában indította újra az itthon több mint 10, nemzetközi szinten több mint 30 éves múltra visszatekintő EY Az Év Üzletembere díjat, amely a leginnovatívabb és legsikeresebb vállalkozókat ismeri el világszerte.

Az idei magyarországi kiírásra az üzleti élet legkülönbözőbb szektoraiból érkeztek jelölések. A Független Bírálóbizottság közülük választja ki a három legjobb vállalkozót, akik közül egy, a november 30-i díjátadón veheti át az EY Az Év Üzletembere díjat. Az idei kiírás újdonsága, hogy a fődíj mellett négy különdíjat is kioszt a zsűri a hazai gazdaság jövője szempontjából kiemelten fontos területeken. Díjazzák azokat a vezetőket, akik kiemelkedően teljesítettek az életminőség javítása, a vásárlókkal közös értékteremtés az újgenerációs gyártástechnológiák illetve az digitális alapú okos megoldások területén.

A magyarországi jelentkezők és vállalataik sokszínűségét jól jellemzi, hogy a legrégebbi pályázó vállalatot 36 éve alapították, a legújabbat mindössze két éve. A mezőnyben szerepelnek 2 fős valamint 3000 főt foglalkoztató nagyvállalat vezetője is. Érdekesség, hogy a jelölt üzletemberek között is van, aki már 27 éve áll a vállalkozása élén, míg olyan is akad, aki csak néhány éve tölt be vezető szerepet.

Az világszerte 50 országban eddig összesen több mint 50 000 résztvevőt vonzó program győztesei – így a magyarországi nyertes is – 2018 júniusában Monte Carlóban találkozik, hogy összemérjék tudásukat, valamint megosszák egymással tapasztalataikat.

SOCIAL BOX