Holnap zárul Az Év Irodája verseny nevezési szakasza!

Az első eseményt 2010-ben rendezte meg az iroda.hu csoport, mely céljait tekintve mindvégig változatlan maradt: támogatni, elismerni és jutalmazni azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik transzparens módon maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai piacon. Designban és innovatív megoldásokban kiemelkedő irodák jelentkezéseit várjuk minden évben a piaci trendeknek megfelelő, különböző kategóriákban. Az idei verseny […]

Az első eseményt 2010-ben rendezte meg az iroda.hu csoport, mely céljait tekintve mindvégig változatlan maradt: támogatni, elismerni és jutalmazni azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik transzparens módon maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai piacon. Designban és innovatív megoldásokban kiemelkedő irodák jelentkezéseit várjuk minden évben a piaci trendeknek megfelelő, különböző kategóriákban. Az idei verseny átfogó témája az ember és az embert körülölelő épületek harmóniája, kölcsönös egymásra hatása.

A nevezési időszak holnap, december 7-én, csütörtökön éjfélkor véget ér! A nevezőknek eddig az időpontig kell beadniuk a jelentkezésüket, de ezt követően december 31-ig még van lehetőségük változtatni az adatlapon és új fényképeket is fel tudnak tölteni. A hiteles díjazás érdekében a független szakmai zsűrin kívül a közönség is véleményt nyilváníthat, beleértve az adott cégek munkavállalóit is. Éppen ezért fontos, hogy a hiányzó adatokat minél hamarabb feltöltsék a cégek, hiszen a közönség a jelentkezési lap és a fotók alapján adják le voksukat a kedvenceikre.

Szavazni az azevirodaja.hu oldalon lehet – a fő kategóriák a Nevezők fül alatt, a bal oldalon találhatók, itt lehet az adatlapokat megtekinteni és a szavazatokat leadni.

Ezt követően a közönségszavazatok és a zsűri szavazatainak összesítése következik, így alakul ki a nyertesek névsora. A díjakat egy exkluzív vacsora keretében nyújtja át a szakmai zsűri a kategóriák nyerteseinek, az ingatlanpiac ünnepeként számon tartott gálaesten, melyre 2018 február 8-án kerül sor. A Gálán átadott díjak ma már az irodapiac legnagyobb kitüntetéseinek számítanak. A Várkert Bazárban tartott eseményen minden eddiginél több, 430 ingatlanpiaci szakember vett részt az idei évben. A VII. Díjátadó Gála győzteseit és a gálán készült fényképeket, videókat ezen a linken lehet elérni.

SOCIAL BOX