Természetességből jeles

Az Accenture a világ egyik vezető szakmai szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata, amely az üzleti stratégia és tanácsadás, a digitális- és technológiai megoldások, valamint a vállalati működés funkcionális területein kínál szakértő megoldásokat és szolgáltatásokat partnereinek. Budapesti irodájukat 1853 négyzetméteren alakították ki, ahol összesen 243 fő számára biztosítanak munkát. Az új iroda tervezésénél nagyon fontos volt, hogy […]

Az Accenture a világ egyik vezető szakmai szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata, amely az üzleti stratégia és tanácsadás, a digitális- és technológiai megoldások, valamint a vállalati működés funkcionális területein kínál szakértő megoldásokat és szolgáltatásokat partnereinek. Budapesti irodájukat 1853 négyzetméteren alakították ki, ahol összesen 243 fő számára biztosítanak munkát. Az új iroda tervezésénél nagyon fontos volt, hogy a dolgozók minél több természetes fény mellett töltsék a napjuk nagy részét.

A dizájn egyik célja az volt, hogy a kint és a bent közti éles határt eltöröljék, ennek érdekében számtalan növénykompozíció, élőfalas megoldás és a falakon növénymintás print található. Az iroda egységes sémáját és a természetes árnyalatokat egy-egy élénkebb szín töri meg, ezzel is játékossá téve a tereket. A közösségi helyiségekben az egyedi lámpatestek használata jellemző. És hogy hány féle-fajta ülőalkalmatosságot használtak az irodában, az valami elképesztő! A zajcsillapításnak is hangsúlyos szerepe van az irodában, hangelnyelő panelek és bokszos munkaállomások gondoskodnak a zavartalan munkavégzésről.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

 

SOCIAL BOX