Az Év Irodája verseny első betonacélgyártó vállalata

Az a jó Az Év Irodája versenyben, hogy minden évben más és más profilú cégek jelentkeznek, hogy megmutassák irodáikat. Azt azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer egy betonacélgyártó + ingatlanfejlesztő Kft. is nevez a versenyre – de milyen jól tették! Az ő székhelyük tökéletes példája annak, hogy a lehetetlen nem létezik. Egy ’70-es években […]

Az a jó Az Év Irodája versenyben, hogy minden évben más és más profilú cégek jelentkeznek, hogy megmutassák irodáikat. Azt azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer egy betonacélgyártó + ingatlanfejlesztő Kft. is nevez a versenyre – de milyen jól tették! Az ő székhelyük tökéletes példája annak, hogy a lehetetlen nem létezik. Egy ’70-es években épült romos faházból alakították ki jelenlegi 70 négyzetméteres irodájukat, ahol 6 munkatárs dolgozik. A csapatmunka tökéletesen érezhető az iroda kialakításán: csak nézzük meg a nevezési adatlapot, ahol az irodabútorostól kezdve a kivitelezőig mindenhol a cég saját neve szerepel.

A dizájnról jól levehető, hogy mivel foglalkozik a cég, a vasgerendák és a hajlított betonvas darabok is erről tesznek tanúbizonyságot. A recepcióspult az egyik kedvencünk, de a raklapbútorok mellett sem tudunk elmenni szó nélkül: a tárgyalóasztaloktól az íróasztalokon át egészen a mosdótartó szekrényig minden ebből készült!

„Az irodát a berendezésekkel együtt saját kis csapatunk személyre szabva tervezte és szakembereink kétkezi munkájával alakította ki a cégünk, ezért nagyon a szívünkhöz nőtt.”

Ha tetszett az iroda, EZEN A LINKEN lehet rájuk szavazni.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

 

SOCIAL BOX