Korcsolyapálya épült az Agora Budapest parkjában

Az Árpád híd pesti hídfőjénél december 21-től a teljes téli szezonbanélvezhetjük a korizást, egy közel 500 négyzetméteres szabadtéri pályán. Ha esetleg nem lenne korid, az se tartson vissza a jeges élményektől, hiszen a korcsolya kölcsönzés az egész szezonban biztosított.   Itthon egyébként egyáltalán nem megszokott, hogy egy ingatlanfejlesztő a saját építési területén olyan közösségfókuszú kezdeményezéssel éljen, […]

Az Árpád híd pesti hídfőjénél december 21-től a teljes téli szezonbanélvezhetjük a korizást, egy közel 500 négyzetméteres szabadtéri pályán. Ha esetleg nem lenne korid, az se tartson vissza a jeges élményektől, hiszen a korcsolya kölcsönzés az egész szezonban biztosított.
 
Itthon egyébként egyáltalán nem megszokott, hogy egy ingatlanfejlesztő a saját építési területén olyan közösségfókuszú kezdeményezéssel éljen, mint a HB Reavis 5000 négyzetméteres közparkja, illetve jégpályája. Ez már az épülő Agora Budapest szellemiségét is előrevetíti, ami szintén egy új közösségi térként és találkozási pontként szolgál majd a budapestiek számára.
 
A jégpálya általános nyitva tartása: H-P: 14:00-20:00; SZ-V: 10:00 -20:00

Az ünnepi nyitva tartást keresd az Agora Budapest Facebook oldalán!

SOCIAL BOX