Az eddigi legnagyobb Az Év Irodája verseny!

Kezdjük egy kis összegzéssel. A 2017-es versenyen 10 kategórián belül összesen 172 szavazat érkezett, mely minden eddiginél nagyobb versenyzési kedvről árulkodik. Az idei tíz kategória a következő: Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere, Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Tervezett Projektje, Az Év Facility Management Cége, Az Év Property Management Cége, Az Év Asset […]

Kezdjük egy kis összegzéssel. A 2017-es versenyen 10 kategórián belül összesen 172 szavazat érkezett, mely minden eddiginél nagyobb versenyzési kedvről árulkodik. Az idei tíz kategória a következő: Az Év Irodája, Az Év Közösségi Tere, Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Tervezett Projektje, Az Év Facility Management Cége, Az Év Property Management Cége, Az Év Asset Management Cége, Az Év Belsőépítész Cége, Az Év Tanácsadó Cége, Az Év Ingatlanpiaci Személyisége.

A névadó kategóriában idén is nagy véghajrára lehet számítani, az 55 nevező között kisebb-nagyobb irodák és eltérő profilú vállalatok küzdenek a legjobbnak járó címért: van köztük ügyvédi iroda, konténeriroda, IT-s iroda, filmes iroda, pénzügyes iroda, és még sorolhatnánk. De vajon, ki lesz az abszolút győztes?

A következő kategória azért érdekes, mert eddig ilyen ezelőtt a verseny történetében még nem volt. Az Év Közösségi Tere kategóriában olyan helyiségek találhatóak, melyek alkalmasak a közös, minőségi időtöltésre. A coworking irodák mellett így találkozhatunk cukrászdával, étteremmel és irodaház lobbival is, összesen 35 nevező szállt harcba a győzelemért.

Az Év Belsőépítész Cége is új kategóriaként debütált a 2017-es versenyen, ugyanis a csodás iroda- és irodaház belsők többek közt az ő érdemük. Nyolc belsőépítész iroda közül kerül ki majd a nyertes.

 

… Azonban a helyezettek kilétére csak2018. február 8-án derül fény egy ünnepélyes díjátadó Gála keretén belül, melynek idén is a patinás Várkert Bazár ad otthont.

 

De addig is, ma még egy utolsó szavazattal segítsük a nevezők esélyeit!

 

 

SOCIAL BOX