A Colliers fogja kezelni a Mill Park Irodaházat

 A Mill Park a Skanska legújabb budapesti irodaház fejlesztési projektje, mely két épületből áll. A Mill Park „A” és „B” épülete 7 szinten összesen 36.000 m2 bruttó bérbeadható területtel és 538 parkolóval rendelkezik majd. A „B” épület 2018 második negyedévében, míg az „A” épület 2018 harmadik negyedévében kerül átadásra. Az alapvető koncepció az irodaház kialakításánál […]

 A Mill Park a Skanska legújabb budapesti irodaház fejlesztési projektje, mely két épületből áll. A Mill Park „A” és „B” épülete 7 szinten összesen 36.000 m2 bruttó bérbeadható területtel és 538 parkolóval rendelkezik majd. A „B” épület 2018 második negyedévében, míg az „A” épület 2018 harmadik negyedévében kerül átadásra.

Az alapvető koncepció az irodaház kialakításánál a két épületben dolgozók jóllétének, kényelmének biztosításán alapul. A Skanska élenjáró az innovatív és fenntartható fejlesztések területén, így a Mill Park irodaház különböző zöld megoldásokat kínál majd az épület környezeti terhelésének minimalizálása és az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében, továbbá cél a LEED Gold minősítés megszerzése is.

Számos egyéb funkció mellett a Mill Park irodaház multifunkcionális kertje további olyan lehetőségeket is nyújt majd, mint például külső edzőterem, csocsó, asztali tenisz és hangulatos átrium hivatalos és informális összejövetelekhez.

Az innováció egyike a Skanska alapelveinek, és a Mill Park az irodapiacon egyedülállóan új, mobileszközökre fejlesztett alkalmazást kínál, lehetővé téve a bérlők számára az egyszerű hozzáférést az épület számos szolgáltatásaihoz (például concierge szolgáltatás, ételrendelés, stb.).

 “Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét együtt dolgozhatunk, és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthatjuk a Skanska-nak, amely Magyarországon és nemzetközileg is elismert a magas minőségű fejlesztéseiről, és környezettudatos gondolkodásáról. Ezen alapelvek a Colliers számára is kulcsfontosságúak, ezért biztos vagyok benne, hogy együttműködésünk sikeres lesz. Külön büszkeséggel tölt el, hogy a Mill Park projekttel megközelítőleg 160.000 m2-re nő a Colliers által kezelt ingatlanok területe és a portfolió egy A+ kategóriás irodaházzal bővülhetett.” – mondta Szentpály Ágnes, a Colliers REMS Ingatlangazdálkodási üzletág igazgatója.

SOCIAL BOX