EATON: világos, színes, emberközpontú

A folyamatosan növekedő Eaton Corporation vezető szerepet tölt be az elektronikai termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések, valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A sokoldalú vállalatcsoport központja Dublinban van, az amerikai üzletvitel szíve Clevelandben dobog, az EMEA régió szolgáltatóközpontja pedig Budapesten van. Az EMEA Üzleti Szolgáltató Központ (Business Service Center) 2015 óta van Magyarországon […]

A folyamatosan növekedő Eaton Corporation vezető szerepet tölt be az elektronikai termékek, a minőségi áramellátást biztosító gépek, a hidraulikus berendezések, valamint a repülőgép- és autóalkatrészek világpiacán. A sokoldalú vállalatcsoport központja Dublinban van, az amerikai üzletvitel szíve Clevelandben dobog, az EMEA régió szolgáltatóközpontja pedig Budapesten van. Az EMEA Üzleti Szolgáltató Központ (Business Service Center) 2015 óta van Magyarországon és az elmúlt 2 évben nulláról 400 fősre növekedett. Többek közt a fiatalos, modern és lendületes iroda felel azért, hogy ilyen léptékű létszámbővülés történt a vállalatnál. 

Minden modulon belül a természetes megvilágítás, és a kültérrel való kapcsolat volt a legfőbb rendező elv. Így alakult ki a déli, parkosított területre néző szárny tágas, osztatlan irodatere, az északi, utcai homlokzat mögötti irodák, tárgyalók sora, és kerültek a belső udvar köré a közösségi terek. A bútorzat kiválasztásakor a legújabb munkaergonómiai elvárások és a funkció volt a két fő szempont, a homogén alapszíneket játékos módon törik meg az élénk színű bútoregyüttesek. Az üveg térelválasztók légiessége és grafikai megoldásai is tudatos, átgondolt irodáról árulkodnak. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

 

SOCIAL BOX