Az IMMOFINANZ lett az Év Asset Management Cége Magyarországon

Az Európa több országában is jelenlévő vállalatcsoport egyik alaptevékenysége a magas szintű ingatlankezelés, amely hazánkban évek óta igyekszik a legmagasabb szolgáltatási szintet nyújtani a bérlőinek az iroda és a kiskereskedelem területén egyaránt. A tavalyi év másik sikere az új nemzetközi irodakoncepció – a myhive – bevezetése volt. A vállalat sikerrel zárta a tavalyi évet, a […]

Az Európa több országában is jelenlévő vállalatcsoport egyik alaptevékenysége a magas szintű ingatlankezelés, amely hazánkban évek óta igyekszik a legmagasabb szolgáltatási szintet nyújtani a bérlőinek az iroda és a kiskereskedelem területén egyaránt. A tavalyi év másik sikere az új nemzetközi irodakoncepció – a myhive – bevezetése volt. A vállalat sikerrel zárta a tavalyi évet, a teljes portfólió elérte a 94%-os bérbeadási mutatót a 2017. szeptemberi adatok alapján.

Az új irodamárka a myhive már 5 modern budapesti irodaépületben valósult meg, amely a lobby és bizonyos közösségi terek felújítása mellett, a szolgáltatások körének bővülését és jelentős infrastruktúra növekedést is jelentett. A bérlők felé történő magas szintű szolgáltatási színvonal fenntartásáért a community manager felel, akinek fontos szerepe van abban, hogy a myhive által nyújtott szolgáltatások és az életérzés közvetlenül eljusson a bérlőkhöz is.

„Különösen örülünk a díjnak ebben az igen komoly versenyhelyzetben, amely továbbra is alátámasztja az egyik legfontosabb célunkat, a meglévő iroda és kiskereskedelmi portfóliónk magas minőségének fenntartását ügyfeleink felé – mondta Nagy Viktor IMMOFINANZ country manager.

azevirodaja.hu
 

SOCIAL BOX